Ace Magazine
Image default
Dieren

Is je dier ziek? Bioresonatie is de oplossing!

Bioresonantie therapie voor dieren

Bioresonantie therapie wordt niet alleen op mensen toegepast, maar ook op dieren. Wat is bioresonantie therapie voor dieren eigenlijk? Dit is een therapie die door middel van testen gaat kijken door wat voor ziekmakende invloeden en oorzaken een dier of mens ziek geworden is of klachten heeft. Hier na kan er een passende therapie worden ontwikkeld waardoor het dier of mens weer hersteld en wordt er voor gezorgd dat de klachten niet meer terugkomen. De klachten kunnen in allerlei dingen zitten, maar veel voorkomende klachten zijn die naar aanleiding van een vaccinatie of medicijnen. Bioresonantie therapie is voor ieder diersoort van toepassing. Dit geldt dus ook voor dieren die bijvoorbeeld drachtig zijn, erg jong zijn of zich aan dopingregels moeten houden. Dit is natuurlijk erg handig want voor veel andere onderzoeken kunnen deze dieren niet terecht.

 

Wanneer wordt de therapie ingezet?

De bioresonantie therapie voor dieren wordt ingezet als het dier gezondheidsklachten heeft. Veel voorkomend zijn bijvoorbeeld chronische klachten. Steeds meer dieren krijgen chronische klachten, bijvoorbeeld kreupelheid, allergieën en ziektes. Daarnaast wordt de therapie ingezet bij dieren met jeuk, darmklachten, huidproblemen, stofwisselingsproblemen, ontstekingen of bij neurologische klachten. Er wordt met de BICOM getest en hier kan ook een therapie mee gegeven worden. De BICOM is een afkorting voor bioresonantie apparaat. De behandelaar kan met dit apparaat op locatie komen zodat het dier lekker in zijn of haar vertrouwde omgeving kan blijven. Dit is fijn voor het dier want dieren hebben snel last van klachten als ze uit hun vertrouwde omgeving worden gehaald.

Met het apparaat, wat overigens erg specifiek en pijnloos is, kan er worden uitgezocht of er verzwakkingen in het lichaam zijn, allergieën of andere stoffen er voor zorgen dat het dier klachten heeft.

 

Aanvragen van bioresonantie therapie

Het is eenvoudig om de juiste aanbieder via het online web te vinden. Kijk van te voren goed naar de informatie op de website, dit geeft vaak een indicatie voor de kwaliteit en hierbij moet uw gevoel natuurlijk goed zijn. Daarnaast wilt u natuurlijk dat uw dier in goede handen is. U kunt altijd even contact met de aanbieder opnemen voor vragen en voor advies. Daarnaast krijgt u zo een beetje een beeld van hoe er te werk wordt gegaan en dit kan u natuurlijk overtuigen om de bioresonantie therapie voor dieren wel of niet te gaan doen.

https://strijkerbuitenreklame.nl