Ace Magazine
Image default
Dienstverlening

Wat is het initiatief van Stichting Corona Onderzoek?

Stichting Corona onderzoek is een initiatief dat is opgezet door een Advocatenkantoor uit Eindhoven. Stichting Corona Onderzoek wil hun steentje bijdragen in het debat over Corona. Ze willen de verdeling tussen die tussen mensen ontstaan is door de Corona crisis verkleinen. SCO wilt dit bereiken door hun kennis en jarenlange ervaring op juridische gebied en wetgeving ter beschikking te stellen. In deze korte blog kan je alles lezen waar het Stichting Corona Onderzoek voor staat en wilt bereiken.

Met welke reden is SCO opgezet?

Stichting Corona Onderzoek houdt al sinds maart 2020 alle opgezette maatregelen door de overheid heel nauwlettend in de gaten. Stichting Corona Onderzoek heeft in connecties in veel branches van professoren tot doctors en van journalisten tot Kamerleden. SCO verkrijgt veel informatie van deze connecties en door diepgaand onderzoek te doen kan SCO veel gedupeerde helpen en bijstaan. Denk bijvoorbeeld aan een ondernemer die al maanden de deuren gesloten heeft, een werknemer die verplicht een vaccinatie moet nemen van een werkgever of een ouder die zijn kind onnodig moet testen met een onbetrouwbare Pc-test.

Wat is het doel van Stichting Corona Onderzoek?

Sinds maart 2020 zitten wij als samenleving in een turbulent jaar van angst en beperkingen. De beperkingen zijn naar mate het jaar vorderde alleen maar erger geworden. Door deze beperkingen zijn veel mensen de dupe geworden van de angstsamenleving.  Om deze reden is het initiatief van Stichting Corona Onderzoek ontstaan. Het doel van SCO is om de waarheid te ontdekken over de maatregelen en of deze daadwerkelijk gerechtvaardigd zijn. SCO wil ook alle mensen die de dupe zijn van deze maatregelen juridisch bijstaan, zoals hierboven is aangegeven. Tot slot willen we nog benadrukken dat Stichting Corona Onderzoek een onafhankelijke stichting is die niet gebaseerd is op winst maken. SCO is heeft geen enkele politieke, financiële of andere belangen en werkt geheel zelfstandig. Stichting Corona Onderzoek onderscheid feit van fictie en gebruikt hier bronnen voor die erg grondig onderzocht zijn.

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/