Ace Magazine
Image default
Dienstverlening

Tuin afgraven, zelf doen of laten doen?

Wanneer u een geheel nieuwe tuin wilt is het belangrijk om de oude tuin helemaal af te graven. Ook wanneer u een nieuwbouwhuis gekocht heeft is de tuin afgraven een must. Onder de bovenste laag aarde liggen namelijk altijd stenen, wortels, puin en onkruid. Daarnaast is de grond vaak oud.

Een hele tuin afgraven is niet makkelijk. Afhankelijk van uw wensen met de tuin moet de bovenste laag grond tot een flinke diepte worden afgegraven. Zeker wanneer u dit met de hand wilt doen is het een hele klus. Nadat de tuin is afgegraven moet de oude grond afgevoerd worden, nieuwe grond moet in de tuin geplaatst worden en niet onbelangrijk, de gehele tuin moet geëgaliseerd worden. Zeker het egaliseren van de tuin is zeer belangrijk om verzakkingen met de tijd te voorkomen. Dit vraagt dus om een goede aanpak en kennis van zaken.

Doe een prijsvergelijk en vindt uw hovenier

Ziet u er best tegenop om deze klus zelf te doen omdat het lichamelijk erg zwaar is en veel tijd kost? Hoveniers zijn ervaren in dit soort klussen en hebben daarbij ook altijd het geschikte materiaal in huis. Wilt u een hovenier inhuren maar ziet u door de bomen het bos niet meer omdat er zoveel hoveniers bij u in de buurt zitten? Vraag dan een prijsvergelijk aan bij Vergelijk Hoveniers. Vergelijk Hoveniers is een onafhankelijke partij waar u op een makkelijke manier aan een voor u geschikte hovenier kunt komen.

Een prijsvergelijk starten is zeer eenvoudig. Ga naar de website van Vergelijk Hoveniers, voer uw postcode in en klik op de button ‘start prijsvergelijk’. Vul vervolgens enkele gegevens in, waaronder uw adres en uw uit te voeren klus. U zult binnen 24 uur offertes krijgen van hoveniers. Om het overzichtelijk te houden ontvangt u maximaal 6 offertes. Doordat u uw adres hebt ingevuld krijgt u alleen reacties van hoveniers uit uw omgeving. Vergelijk de offertes met elkaar en vindt uw hovenier.

Voor elke klus vinden wij een geschikte hovenier voor u

Om wat voor klus het ook gaat, bomen kappen, een vijver plaatsen, een onderhoudsvrije tuin ontwerpen of een gazon of tegels laten leggen, via Vergelijk Hoveniers komt u in contact met hoveniers die ervaring hebben met de klus die u aan ze wilt uitbesteden.

 

https://www.vergelijkhoveniers.nl/