Ace Magazine
Image default
Banen en opleidingen

Een blik op de nieuwe Yamaha SCR950

Nieuwe Yamaha SCR950. Geboren om nieuwe wegen te vinden

Yamaha’s Sport Heritage-modellen hebben echt de verbeeldingskracht getrokken van rijders die karakteristieke motorfietsen waarderen die authentiek erfgoed combineren met moderne technologie en tijdloze stijl.

Yamaha’s Sport Heritage-modellen hebben echt de verbeeldingskracht getrokken van rijders die karakteristieke motorfietsen waarderen die authentiek erfgoed combineren met moderne technologie en tijdloze stijl.

Elk van deze motorfietsen is ontwikkeld met behulp van onze ‘Faster Sons’-filosofie, waarin we spannende en individueel vormgegeven fietsen ontwikkelen die hulde brengen aan klassieke ontwerpen uit ons verleden en tegelijkertijd moderne prestaties en een moderne rijervaring bieden.

Voor 2017 breidt Yamaha zijn zeer succesvolle segment sporterfgoed uit met de komst van de nieuwe SCR950, een stijlvolle en doelgerichte V-twin die de tijdloze geest van de iconische straatvervormer vastlegt.

Al in de jaren zestig was de straatverslaafde de favoriete fiets voor die rijders die een eenvoudige, stijlvolle en stoere motorfiets wilden die het rond de stad zou kunnen openscheuren en weekendontploffingen naar het platteland zou kunnen verwerken. Deze fietsen belichaamden de vrije en gemakkelijke geest van dat invloedrijke decennium, en hun ziel leeft voort in de nieuwe SCR950.

Aangedreven door een pulserende, hoog koppel krachtige luchtgekoelde V-twin motor die in een buisvormig stalen chassis is gemonteerd, is deze knappe nieuwe Yamaha straatversluier gericht op de huidige generatie fietsers die een echte motorfiets willen die is gebouwd voor plezier.

De nieuwe Yamaha SCR950 combineert een breed, verstevigd stuur, aluminium velgen en spaakwielen, evenals heavy-duty banden en voorvorklaarzen, vintage koel met modern ontwerp en technologie. Een hogere stoel met een plat profiel zorgt voor een verhoogde rijpositie met voldoende ruimte om te bewegen – en er is ook een nieuw, groter 17-inch achterwiel dat bijdraagt ​​aan de hogere rijpositie en meer bodemvrijheid voor een verbeterd bedieningsgevoel.

Lees alles op de website van mymotorblog.nl