Ace Magazine
Image default
Dienstverlening

Nostalgie

Je woont al jaren in je oude huis met veel plezier. Je ben als kind hier opgegroeid en je hebt uiteindelijk het huis van je ouders over gekocht. Het is een oud huis vol met leuke herinneringen. Je bent in deze wijk opgegroeid. En hoewel je wel een aantal keer verhuisd bent en natuurlijk op jezelf bent gaan wonen heeft dit huis, deze plek altijd iets speciaals gehad. Nou ja nog steeds.

Je herinnert al die dingen die je als kind hebt gedaan. Zoals klimmen in die ene hoge boom terwijl je moeder zich kapot schrikt. En je dan boos onder de boom staat en tegen je roept dat je naar beneden moet komen. Of die andere keer dat je een kleine kitten had meegenomen die je in een doos had gevonden op straat. Pluk hadden jullie hem genoemd. Terwijl je er later achter komt dat het een vrouwtje is.

En dat je haar mocht houden en dat je jaren samen met haar speelde. Jullie waren echt maatjes. Je herinnert je ook de dag dat ze dood ging, uit ouderdom. Je hebt haar een leven vol met plezier en liefde gegeven. Je herinnert je ook dat jullie allemaal gehuild hebben.

Zelfs toen je ouders er in eerste instantie er tegen waren gingen ze snel om zodra pluk op schoot kwam zitten kopjes ging geven. Je hebt in ieder geval allemaal leuke herinneringen aan dit huis. Nu je er zelf in woont met je familie moeten er wel wat dingen aan je huis aangepast worden en gemaakt worden. Zoals je dak, kozijnen, gevel en noem maar wat op. 

In ieder geval zat werk. Je gaat dit trouwens niet zelf doen maar je laat het door een professional bedrijf. Dat is het beste want als je zelf aan gaat rommelen dan komt er in meeste gevallen niets van en de kans dat het slecht is of kapot gaat is zeker aanwezig en vrij groot. 

Je bent trouwens ook niet superhandig in dit soort gevallen. Wel in andere dingen maar dit niet. En het is ook goed om te investeren in je huis aangezien je van plan bent om de rest van je leven hier te leven samen met je vrouw en kinderen. Als ze dan hier willen opgroeien heb je wel een goed en mooi huis nodig want ja niemand wilt in een huis wonen wat er lelijk uitziet en niet in goede staat is.

 

http://www.nedkozijn.nl/kunststof-kozijnen-den-haag/