Ace Magazine
Image default
Dienstverlening

Afscheid groep 8

Binnenkort gaan wij bij Jilster een afscheidscadeau maken in verband met afscheid groep 8, van de basisschool. En daarvoor zouden wij graag iets heel origineels willen bedenken! Iets wat de juf, die het cadeau gaat krijgen, heel erg blij mee is en nooit meer weg zal gooien. Dan kunnen er uiteraard zelf dingen geknutseld worden. Maar het is wellicht leuker om iets professioneler te gaan maken. Maar wat? Daarvoor zijn we op het internet gaan zoeken. In dit blogje leg ik graag uit wat het afscheidscadeau van groep 8 voor de juf uiteindelijk is geworden en hoe blij de juf er mee was.

Afscheid groep 8

Allereerst zijn we gaan Googelen op afscheid groep 8. Al gauw kwamen wij vele leuke ideeën tegen. Eerst zal ik nog even vertellen dat het idee van het afscheidscadeau van groep 8 voor de juf een idee is van enkele ouders. Zij zijn heel erg tevreden over hoe goed zij het heeft gedaan dit schooljaar. En vervolgens zijn we begonnen met het organiseren van een leuk afscheidscadeau. Dat in samenwerking met enkele kinderen uit groep 8.

We zijn dus op internet gaan zoeken. Er stond eerst iets met knutselideeën, maar dat leek ons helemaal niets. Wij willen namelijk iets wat professioneler is. Daarna kwamen we Jilster.nl tegen. Daar kun je je eigen tijdschrift ontwerpen! Zo ook als groep 8 zijnde. Dit leek ons een heel erg leuk idee. En we zijn dan ook snel naar de website van Jilster gegaan. Daar lazen wij dat je gratis een account aan kunt maken en dan al kan gaan beginnen met het ontwerpen van jouw tijdschrift, als afscheidscadeau van groep 8. Hier zijn we dan ook direct mee begonnen.

Afscheidscadeau maken

Iedere leerling uit groep 8 heeft een halve pagina om zijn of haar onvergetelijke moment van dit schooljaar neer te zetten. Ook zijn er vele leuke foto’s in geplaatst.

De juf vond het afscheidscadeau hartstikke leuk!