Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Zo kies je je perfecte bruidsjurk uit

Het is misschien wel de belangrijkste outfit van je leven: je bruidsjurk. De zoektocht naar de perfecte jurk is dan ook niet gemakkelijk. Wij delen een paar geheimen die een verkoopster je nooit zal vertellen.

Publiek

Je wilt natuurlijk advies van vrienden en familie als je een trouwjurk uitzoekt. Het is ook normaal om hen mee te nemen om een pure white bruidsjurk uit te zoeken. Ga je liever eerst zelf op onderzoek uit? Dat is ook prima. Zo weet je zeker dat je de japon kiest die jíj het mooist vindt en niet iemand anders. Je kunt ook in zelf enkele jurken uitzoeken om vervolgens met vriendinnen of familie een definitieve keuze te maken. En het is natuurlijk ook niet verkeerd om je partner eens uit te horen over wat hij jou mooi vindt staan.

Pure white versus kleur

Een bruidsjurk hoeft al lang niet meer wit te zijn. Wit staat symbool voor onschuld en maagdelijkheid, dus in dat opzicht zou toch niemand meer een witte bruidsjurk kunnen dragen? Schaam je dus niet als je gaat voor een opvallende kleur of voor pure white met enkele kleurrijke details. Waarschuw wel je gasten door hier rekening mee te houden bij de dresscode en laat het doorschemeren aan je partner als je voor kleur gaat. Zo is de kans groter dat jullie kleding goed bij elkaar past en dat is wel zo belangrijk voor mooie foto’s.

Wees realistisch

Misschien zul je bij deze je wenkbrauwen fronsen, maar je zult ons later bedanken. Het is niet nodig om te gaan stressen over de vraag of je jurk gaat passen en of je droomjurk wel past bij jouw figuur, enzovoort. Voordat je een zaak binnengaat, is het goed om open te staan om meerdere ontwerpen en maten te passen. Natuurlijk kun je van te voren je wensen kenbaar maken, maar het kan zijn dat je deze moet bijstellen.

https://review-pagina.nl/