Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Vind een goede tandarts Groningen

Op zoek naar een goede tandarts Groningen? Dan kun je je online inschrijven bij tandartsenpraktijk Kooistra. Je krijgt eerst een gratis intakegesprek en als de praktijk je wel aanstaat kun je je er aanmelden als patiënt.

Tandarts Groningen voor tal van behandelingen

De praktijk heeft verschillende specialisten in huis zodat je er voor diverse tandheelkundige behandelingen terecht kunt. Hierbij kun je denken aan behandelingen zoals gaatjes vullen en tanden trekken maar ook aan orthodontie of het plaatsen van implantaten. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden. Voor alle mogelijkheden neem je het beste een kijkje op de website van de praktijk of neem je contact met de praktijk op voor meer informatie.

Bezoek wordt zo aangenaam mogelijk gemaakt

De praktijk werkt met de modernste technieken en probeert zo laagdrempelig mogelijk te zijn zodat een bezoek aan de tandarts geen ware beproeving wordt. Zo worden de behandelingen op voorhand altijd duidelijk doorgenomen maar hangen er bijvoorbeeld ook televisies in zowel de wachtkamer als de behandelruimte die een goede afleiding blijken te vormen. Zeker voor kinderen wordt een bezoek aan de tandarts zo een stuk minder eng en minder vervelend. Een afspraak voor controle kun je zelf online maken en voor het inschrijven kun je een formulier gebruiken dat je op de website vindt. Wil je meer personen inschrijven dan dien je voor ieder afzonderlijk een formulier in te vullen.

Preventie

Veel problemen met het gebit kunnen voorkomen worden. Als je aan goede preventie doet heb je minder behandelingen nodig. Voor preventie kun je ook bij de tandarts Groningen terecht zodat je weet wat er goed of juist slecht voor je tanden is.

Ook afspraken mogelijk na werktijd

Voor vragen en ander advies kun je een contactformulier invullen maar bellen of mailen behoort ook tot de mogelijkheden. De praktijk is zes dagen per week geopend en op werkdagen tot 21:00 uur. Als je overdag niet goed vrij kunt krijgen in verband met werk of school kun je ook ’s avonds een afspraak maken. Ook op zaterdag kun je er terecht als dat beter uitkomt.

https://www.tandartskooistra.nl