Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Vakantie naar Israël die je niet mag missen

Ga je binnenkort weer een nieuwe vakantiebestemming uitkiezen? Of vind je het heerlijk om regelmatig met mooie, nieuwe bestemmingen bezig te zijn? Dan heb ik een echte aanrader! Een bestemming waar je niet van uitgekeken zult raken. En dan heb ik het over een vakantie naar Israël! Dit land heeft ontzettend veel te bieden, en ik zal je vertellen waarom.

Zeer rijke geschiedenis

Op de eerste plaats kun je niet om de geschiedenis heen. Het is overal zichtbaar. Ten eerste vind je het prachtige oude Jeruzalem. Ten tweede zijn er veel Bijbelse plaatsen zoals Capernaum. Ten derde vind je in Israël kruisvaarderssteden zoals Akko. En ga zo maar door! Als je alleen al om je heen kijkt naar de heuvels rondom Jeruzalem, dan kun je hier veel van het verleden in terug vinden.

Prachtige, schone natuur

Als het gaat om de natuur dan heeft Israël het allemaal. In het noorden loopt het over van de groene natuur. En in het zuiden vind je de unieke Negey woestijn. Bovendien heb je ook de welbekende Dode Zee, maar kun je ook genieten van de heerlijke stranden van de Middellandse Zee.

Modern genieten tijdens een vakantie in Israël

Wil jij graag dat jouw vakantiebestemming ook modern is? Dan zit je ook goed in Israël! Je vind er namelijk moderne plekjes, gezellige badplaatsen en populaire strandbestemmingen. Denk bijvoorbeeld aan het moderne Tel Aviv, het bekende Netanya aan de Middellandse Zee of het veel bezochte strand Eilat gelegen aan de Rode Zee. Je kan er ook voor kiezen om volledig je vakantie in Eilat door te brengen.

Rondreizen is mogelijk

Is het niets voor jou om op één plek te blijven? En wil je liever rondreizen Israël? Dan heb ik goed nieuws! Het is namelijk ontzettend makkelijk om in een relatief korte periode veel van het land te zien. Dit komt doordat het land zelf qua oppervlakte niet zo groot is. Als je door het prachtige Israël reist dan weet je zeker dat je niets gemist hebt.

Aanvullende tip voor een vergelijkbare vakantiebestemming

Wil je graag nog een tip voor een goede vakantiebestemming? Een andere goede aanrader is een vakantie naar Jordanië. Dit land heeft ook een rijk verleden en prachtige natuur. De mooiste plekken liggen dicht bij elkaar waardoor je ook in een relatief korte periode veel kan zien.

http://oppenheimtravel.nl/