Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Onderwijsvacaturebank Nivvo vindt een match voor je

Een baan in het onderwijs vind je voldoende als je een kijkje neemt bij onderwijsvacaturebank Nivvo. Zij werken samen met Meesterbank, de grootste onderwijsvacaturesite van Nederland dus het aanbod aan banen is zeker groot te noemen.

Nivvo stelt een profiel voor je op

Het aanbod is niet het probleem, maar zie maar eens net die baan te vinden die geknipt is voor jou. Hier kan onderwijsvacaturebank Nivvo je bij helpen. Zij kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak hetgeen betekent dat zij eerst kennismaken met jou als werkzoekende. Ze stellen een profiel voor je op, op basis van standaardtesten, zodat ze weten waar jij voor staat en wat je kunt. Als iemand in het onderwijs wil werken dien je daar niet alleen de juiste papieren voor te hebben maar ook bekwaam te zijn. Heel belangrijk is dat je affiniteit hebt met kinderen en jongeren want zij zijn immers degenen waarmee je heel de dag werkt en contact hebt.

Op zoek naar geschikte banen

Als Nivvo je kent en je profiel opgesteld heeft kan er gezocht worden naar een goede baan voor jou. Ze benaderen ook de scholen die op zoek zijn naar nieuw personeel persoonlijk. Op die manier weten ze met wat voor school ze te maken hebben en wat voor mensen er reeds werken en wat voor kandidaten ze zoeken. Zo heb je meteen de meeste kans een geschikte kandidaat te vinden voor een bepaalde baan.

Gesprek regelen

Als er een match tussen een kandidaat en school gevonden is wordt er een gesprek geregeld. Hierbij is ook iemand aanwezig van Nivvo. Op die manier weten zij niet alleen hoe het gesprek verlopen is maar ook of de kandidaat geschikt is of dat ze nog verder dienen te zoeken. 

Samenwerking bezegelen

Is er een goede klik en zien beide partijen een samenwerking wel zitten? Dan zit het werk voor Nivvo er op dat gebied wel op maar als er iemand anders gezocht dient te worden weten zij na het gesprek beter naar wie ze op zoek zijn en wat de school wil. Nivvo neemt de school een hoop werk uit handen door mee te zoeken naar een geschikte kandidaat.

https://www.nivvo.nl/

Gerelateerde artikelen

Drumstellen

Hoe vraag je een zakelijke lening aan?

Hebben honden het koud?