Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Gezond op vakantie

Ga je lekker op vakantie dit jaar naar het buitenland? Zorg er dan altijd voor dat je goed voorbereid bent. In ieder land gelden andere regels dus zorg dat je daarvan op de hoogte bent als je naar het buitenland gaat.

Entingen in het buitenland

Een goede voorbereiding is veel waard. Ga eerst na of je entingen nodig hebt voor het land waar je naar toe gaat. Deze dien je geruime tijd van tevoren te halen zodat ze goed werken. Geen entingen nodig maar gebruik je zelf med icatie? Zorg dan dat je altijd voldoende bij je hebt. Als het niet mogelijk is voldoende mee te nemen of je per ongeluk te kort komt, zorg dan dat je weet onder welke naam het verkrijgbaar is zodat je het ook in het buitenland kunt krijgen. Een doosje bewaren is altijd slim.

Zorg dat alles in de verbandtrommel zit

Zorg voor een goed uitgeruste verbandtrommel. Je kunt beter een pleister of verband te veel bij je hebben dan dat je erom verlegen zit. Zorg voor middelen tegen insecten, diarree en verstopping en vergeet vooral de zonnebrandproducten en aftersun niet. Zo heb jij een gezonde vakantie!

https://www.toerisme.blog/