Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Koop de benodigdheden voor een partijtje lasergame online

Als je graag wilt lasergamen kun je dit doen bij een verhuurder van de materialen maar het is ook handig als je zelf de beschikking hebt over de laserpistolen en targets. Je kunt alles wat je nodig hebt voor een partijtje lasergame dan ook online aanschaffen.

Verschillende prijsklassen

Als je zelf de spullen om te lasergamen aanschaft betekent dit dat je zelf of je kind er altijd mee spelen kan. Er zijn veel verschillende laserguns op de markt dus het is zaak dat je eerst goed rondkijkt voordat je overgaat tot de aanschaf ervan. Bij Light Battle kun je kiezen uit een groot aanbod aan laserguns die uiteenlopen in prijs. Wil je een wat voordeliger cadeau dan behoort dit ook tot de mogelijkheden en je kunt tevens een duurdere versie uitkiezen als je vaker een game wilt spelen.

Diverse uitvoeringen laserguns

Je hebt de keuze uit Light Battle Active speelgoedpistolen en Light Battle Anti-Cheat. De eerste soort is bij uitstek geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Je kunt ermee gamen vanaf twee spelers maar hoe meer mensen er mee doen hoe spannender het spel natuurlijk wordt. Het speelgoedpistool is zowel binnen als buiten te gebruiken. Naast de pistolen kun je er diverse accessoires bij aanschaffen zoals een vest, een masker of targets waarop gejaagd kan worden.

Valsspelen voorkomen

Als je wilt voorkomen dat er valsgespeeld wordt tijdens het partijtje lasergamen kun je het beste kiezen voor laserguns van Light Battle Anti-Cheat. Deze kunnen tijdens het gamen niet gereset worden waardoor het niet mogelijk is tijdens een lasergame te wisselen van team of kleur waar je mee speelt. Als je precies wilt weten hoe dit in zijn werk gaat kun je hierover de nodige informatie lezen op de website van Light Battle.

Laserguns voor commercieel gebruik

Wil je laserguns aanschaffen om ze te verhuren? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Dit gebeurt reeds op grote schaal en je doet er wijs aan minimaal acht laserguns tegelijk aan te schaffen zodat er met teams gespeeld kan worden. Je kunt de laserguns voor particulier gebruik kopen en dan zit er ook garantie op. Gebruik je ze voor commerciële doeleinden dan vervalt de garantie maar krijg je wel de gelegenheid de laserguns twee weken uit te proberen om te bekijken of ze bevallen en of er vraag naar is bij je klanten om de lasergame te spelen.

https://www.lightbattle.nl/