Nederlandse kledingmerken

Nederlandse kledingmerken

  • november 19, 2020
  • 0 comments

Al een tijdje maken Nederlandse kledingmerken echt naam  in de mode wereld. Black bananas is hier een goed voorbeeld van. De trotste eigenaar van dit kledingmerk is de nog altijd jonge Wesley Balnikker. Hij was altijd al bezig met het ontwerpen van onder andere t-shirts. Toen hij voor zijn opleiding stage liep in het Caribisch gebied ontwierp hij al verschillende designs voor deze t-shirts. Zijn vrienden vonden de ontwerpen tof en begonnen de shirts te dragen als ze opstap gingen. Hier kregen de shirts al snel veel aandacht en binnen een korte tijd werd Black Bananas en bekende naam. Zeker toen veel bekende Nederlands begonnen te lopen in de kleding van Wesley.

 

 

Uniek

Vaak is het zo dat kledingmerken om het seizoen een collectie uitbrengen die gebaseerd is op bijvoorbeeld een seizoen. Black bananas werkt anders. Zij willen hun klanten namelijk steeds voorzien van nieuwe producten, vandaar dat ze elke maand nieuwe kleding op de markt brengen. Ze proberen high-end kleding en streetwear met elkaar te combineren. Zo worden hun klanten ten eerste voorzien van kwaliteit, maar daarnaast ook van comfort. Zo hebben ze onder andere hoodies petten, t-shirts en trainingspakken. Ondertussen in het merk Black bananas verkrijgbaar in veel verschillende winkels in Nederland.

 

Welke kleding past bij jou?

Herken jij jezelf in de volgende punten? Je opent jouw kleding kast maar je bent niet meer honderd procent tevreden met wat er in hangt. Na alles wat je aan doet twijfel je of het wel goed staat. Je vind het steeds moeilijker worden om goed voor de dag te komen. Een goede tip is om jouw horzion eens te verbreden. Wat hiermee bedoeld is dat je outside of the box moet gaan denken. Probeer iets nieuws. Ga een dagje shoppen bijvoorbeeld bij Konceptstore. Je haalt bij Koncept black bananas, mybrand, sustain en nog veel meer bekende kledingmerken. Wees niet bang om iets nieuws te proberen. Mode veranderd continu en je kunt niet achter blijven.

 

https://konceptstore.nl/collections/black-bananas