Een navigatiesysteem voor in je auto, truck of camper

Een navigatiesysteem voor in je auto, truck of camper

  • september 8, 2020
  • 0 comments

Een navigatiesysteem is in deze tijd onmisbaar om je weg te vinden. Als je veel onderweg bent, is het een goed idee om een navigatie voor in je auto te kopen. Ben je op zoek naar een toestel dat méér is dan een standaard navigatiesysteem? Of zoek je een navigatiesysteem voor een vrachtwagen of camper? Overweeg dan eens onderstaande opties.

2-din autoradio met navigatie

Een 2-din autoradio (of dubbel din radio) is een multimedia systeem dat op de plek van de autoradio wordt ingebouwd. Je sluit eenvoudig je smartphone aan op het systeem, waardoor je eenvoudig handsfree kunt bellen en je mobiele apps op het scherm worden weergegeven. Denk hierbij aan Spotify, Google Maps, Flitsmeister of Netflix. Dankzij het extra grote scherm worden films en navigatie duidelijk weergegeven. Afhankelijk van het product kun je een 2-din autoradio ook gebruiken als achteruitrijcamera. 

Let er bij het kopen van een 2-din autoradio op dat je zeker weet dat dit systeem in je auto past.

Navigatie trucks & campers: Speciaal voor grote wagens

Ben je voor je werk regelmatig op pad met de vrachtwagen of trek je er regelmatig op uit met de camper? Dan heb je ongetwijfeld gemerkt dat je met een truck of camper niet overal kan komen. Een navigatie voor trucks en campers is speciaal ontwikkeld voor wagens met grote afmetingen. Hiermee weet je precies welke routes (in binnen- én buitenland) je kunt nemen om onnodige hinder te ontlopen en krijg je meldingen als je voor jou onveilige wegen neemt of als je te maken krijgt met sterke zijwinden.

https://www.venderparts.nl/