Ace Magazine
Image default
Bedrijven

AutoTradeX: opkoper vrachtwagens die de hoogste prijs biedt

AutoTradeX zorgt als opkoper vrachtwagens voor een snelle afwikkeling

Een snelle verkoop en een marktconforme prijs. Dat is wat u kunt verwachten als u uw vrachtwagen of tractor verkoopt aan AutoTradeX. Deze opkoper van vrachtwagens, tractoren en landbouwmachines heeft interesse in zowel gangbare als minder gangbare merken. Ook schade of een verlopen apk is geen bezwaar. De afwikkeling is vaak binnen een dag al rond en uw voertuig wordt opgehaald door de eigen ophaaldienst.

Inkoop van vrachtwagens en schadevoertuigen

Een beter bod dan dat van AutoTradeX vindt u niet. Deze opkoper vrachtwagens heeft al 25 jaar ervaring en ontzorgt u volledig. Als deze onderneming de vrachtwagen komt ophalen, dan krijgt u meteen een RDW-vrijwaringsbewijs. Op het moment dat u uw voertuig overdraagt, krijgt u het bedrag contant uitbetaald of op uw bankrekening gestort. Heeft u een schadevoertuig? Ook dit soort voertuigen koopt AutoTradeX graag van u. De afwikkeling verloopt eenvoudig, eerlijk en op een professionele wijze.

Tractor inkoop waarbij u een interessant bod krijgt

Nadat u AutoTradeX een bericht gestuurd heeft over de verkoop van uw tractor, ontvangt u meestal binnen een uur een vrijblijvend bod. Vul hiervoor het aanmeldformulier voor tractor inkoop volledig in, dan is het mogelijk om meestal dezelfde dag nog een afspraak maken. Op het online contactformulier is het verplicht om uw vraagprijs te noteren. Door ook de gevraagde gegevens over de trekker in te vullen, zoals het merk en bouwjaar, kan AutoTradeX een eerlijke prijs bepalen. Tijdens de afspraak ontvangt u meteen een contante betaling of een overboeking van de overeengekomen prijs.

Wilt u snel en zonder gedoe uw vrachtwagen of trekker verkopen? Deze opkoper van vrachtwagens en landbouwvoertuigen koopt in voor de export naar Afrika en Zuid-Amerika. Hier krijgt uw voertuig een tweede leven en zijn de gebruikers er zeer mee geholpen!

Gerelateerde artikelen

Tandarts Buitenveldert

De kracht van een houten kerstboom

je eetkamertafel als centrale plaats in je woning