Ace Magazine
Image default
Beauty en verzorging

Kort haar

Alles over kort haar!

 Haar is een karakteristiek kenmerk voor alle zoogdieren, waaronder de mens. De mens beschikt over dit karakteristieke kenmerk genaamd: “ haar”. Haar is een wonderschoon fenomeen wat bij iedereen weer anders is en de mens haar unieke uitstraling geeft. Het hebben van een mooie bos haren is een algemeen geaccepteerd goed in de samenleving en indien een mens dit niet niet heeft kan dit het zelfvertrouwen van de mens aantasten. Haar is immers het visitekaartje van de mens en iets karakteristieks wat de mens uniek maakt. Indien een mens dus niet over het gewenste haar beschikt kan dit erg vervelend zijn. Zo kunnen mensen kaal zijn, last hebben van slechte haargroei, dun haar of kort haar hebben. Er zijn zoveel verschillen en niet alles is altijd even fijn.

Kapsels

Voor mensen is haar vaak hun visitekaartje. Haar is typerend voor het uiterlijk van de mens. De mens besteedt over het algemeen veel tijd aan haar uiterlijk en vooral aan het haar. Veel mensen gaan naar de kapper en besteden veel aandacht aan hun kapsel. Sommige mensen kiezen voor een kapsel met lang haar en sommige mensen kiezen uit een kapsel met kort haar. Het is maar net wat diegene zelf wilt en wat de trend is. Kapsels kunnen erg verschillen. Zo kan het zijn dat lang haar een tijd in de mode is, maar het kan ook zijn dat kort haar in de mode is. Soms is het ook zo dat mensen graag kort haar willen maar dat zij hun kapsel af en toe afwisselen met hairextensions. Je kunt het zo gek niet bedenken of je creëert een geweldig kapsel. Het hebben van kort haar kan dus echt voordelen hebben omdat je met hairextensions altijd lang haar kunt creëren en je dus altijd een verschillende coupe hebt. Korthaar is dus nog zo gek niet.

 

Slechte haargroei

Sommige mensen hebben het niet voor het kiezen welk kapsel ze nemen. Sommige mensen hebben gewoon niet zoveel haar of het groeit slecht. Hierdoor hebben mensen niet altijd een keuze en hebben ze gewoon korthaar omdat het moet. Deze mensen vinden het dus niet altijd leuk om korthaar te hebben. Daarom kiezen deze mensen met korthaar vaak voor hairextensions om toch eens een lang haar kapsel te creëren bij zichzelf.

 

Advies vragen

 Oxy Extensions beschikt over ruime ervaring en helpt jou graag met al je vragen. Bij Oxy Extensions kun je altijd terecht met lang en korthaar.

https://www.oxyextensions.nl