Ace Magazine
Image default
Beauty en verzorging

Extensions, de ultieme gids

Extensions, de ultieme gids

Extensions zijn echt de beste uitvinding ooit voor het haar. Je kunt door het gebruik van extensions zorgen voor een heel ander kapsel, zonder dat je hiervoor veel hoeft te doen. Het oogt heel anders en het haar ziet er gelijk voller en beter uit. Het is wel handig om te weten wat een extension nu precies is, waar je ze kunt halen en waar je allemaal op moet letten. Er zit namelijk erg veel verschil in kwaliteit en de keuze voor de kleur kan je kapsel maken of breken. We begrijpen dat dit best een beetje lastig is, daarom proberen we jou te helpen door middel van dit artikel.

Wat is het nu precies? Een extension is eigenlijk niets meer dan een reepje haar. Ja het is echt haar als het goed is. Zo valt het niet op als je ze in hebt, als het plastic zou zijn dan zou je het natuurlijk heel erg makkelijk zien. De soorten zijn heel erg verschillend en voor vrijwel ieder kapsel is er wel weer een extension te vinden. Ook heb je sommige flip-in extensions met een speciale of aparte kleur, dit is leuk voor de mensen die eens een keer wat uit willen proberen. De extensions kun je het haar in schuiven, in sommige gevallen moet je ze er in klikken. Ben je nu geïnteresseerd in het dragen van extensions? Kijk dan eens een beetje rond op Google, hier kun je heel veel informatie vinden met de beste tips en tricks om een zo mooi mogelijk kapsel te krijgen.

De beste manier om aan extensions te komen is door even naar de kapper te gaan. Deze heeft ze in de meeste gevallen gewoon in het assortiment en hij is de uitgelegen persoon die je kan helpen om ze in te doen. Daarnaast is hij ook degene met de meeste kennis, hij zal je dus allemaal handige dingen uit kunnen leggen over hoe je ze moet gebruiken. Let op met het kopen van extensions via internet. Dit is namelijk vaak een beetje rommel en je kunt niet altijd zien wat de kwaliteit is en hoe de kleur er uit ziet in het echt. Kies daarom voor de kapper om een optimaal resultaat te krijgen. Zo zit het de eerste keer gewoon goed, vervolgens kun je ze dan zelf in gaan doen.

 

https://www.oxyextensions.be/