Ace Magazine
Image default
Beauty en verzorging

9 Beroemdheden die een jeugdiger uiterlijk hebben dankzij een ooglidcorrectie.

Wat is een ooglidcorrectie?
Een ooglidcorrectie, ook wel bekend als blepharoplastiek, is een chirurgische procedure om overtollig huid en vet in de oogleden te verwijderen en de oogleden aan te halen of op te tillen voor een jeugdiger uiterlijk. De operatie is delicaat en mag alleen worden toevertrouwd aan een ervaren, speciaal opgeleide plastisch chirurg.

Als een op zichzelf staande gezichtsverjongingsbehandeling is een ooglidcorrectie zeer effectief; Toch wordt het ook vaak samen met andere procedures uitgevoerd, waaronder facelifts, laser skin resurfacing, lip-injecties en meer.
Het algemene doel van de procedure is om het ooglid of de oogleden in hun normale positie te herstellen, hoewel dit afhangt van de toestand van elke patiënt. De operatie duurt normaal gesproken een uur of minder, afhankelijk van de mate van de overtollige, slappe huid.

De procedure is minimaal invasief, wat zorgt voor een sneller herstel dat ook minder pijnlijk is, hoewel de resultaten en pijn tolerantie variëren. De meeste patiënten hebben niet meer dan 2-3 dagen rust nodig, maar een volledig herstel zal niet eerder plaatsvinden dan 10-14 dagen, omdat het zo lang kan duren voordat de zwelling of blauwe plekken verdwijnen. In de meeste gevallen blijft het gezichtsvermogen tijdens het herstel meestal intact.

Om te leren hoe effectief een ooglidcorrectie is en hoe het kan helpen om een ​​jeugdiger uiterlijk te behouden, zijn hieronder 10 beroemdheden genoemd die de procedure met goede resultaten hebben ondergaan.

Bono
De frontman van de rockband U2 kan zich altijd achter zijn altijd aanwezige getinte zonnebril verbergen, maar dat heeft hem er niet van weerhouden zijn uiterlijk te verjongen met ooglidcorrectie.

Cameron Diaz
Een ooglidcorrectie is een van de geheimen van mevrouw Diaz die haar heldere glimlach en stralende uiterlijk in haar veertiger jaren behoudt.

Renee Zellweger
De Oscar-winnaar heeft een operatie ondergaan aan haar oogleden om te helpen bij het corrigeren van haar treurige blik waardoor het leek alsof ze altijd loensde. De ooglidprocedure herstelde met succes haar levendige, jeugdige uiterlijk.

Catherine Zeta-Jones
De Oscar-winnende actrice onderging een ooglidcorrectie om haar schijnbaar leeftijdloze, gladde uiterlijk te behouden.

Tom Cruise
Je hoeft je niet af te vragen hoe hij er altijd charmant jongensachtig uitziet. De superster-acteur heeft een lagere ooglidcorrectie ondergaan om er jonger uit te zien.

Paul McCartney
Een ander ouderdoms-icoon in de jaren 70, Sir Paul heeft een operatie ondergaan om zijn hangende oogleden en de oogzakken onder zijn ogen te verbeteren.

Al Pacino
Hoe doet Pacino het nu hij midden in de jaren 70 zit? Ooglidcorrectie heeft ertoe bijgedragen dat de acteur zijn ‘looks’ heeft behouden.

George Clooney
Na zijn doorbraak in de industrie onderging de iconische en knappe hartenbreker een operatie aan de oogleden om zijn knappe uiterlijk te behouden.

Tina Turner
De legendarische zangeres en danseres lijkt met succes te hebben gevochten tegen hangende oogleden en een vermoeide verschijning door het ondergaan van een ooglidcorrectie.

Een ooglidcorrectie kan de oplossing zijn waar ook u naar op zoek bent

Elke chirurgische ingreep aan de ogen is delicaat en ooglidcorrecties zijn niet anders. Daarom moet u deze procedure alleen vertrouwen aan een ervaren, deskundige, plastisch chirurg in een betrouwbare kliniek.

https://www.vandenbroeckekliniek.nl/ooglidcorrectie/