Ace Magazine
Image default
Banen en opleidingen

Jaag je dromen na met een opleiding tot life coach

Er zijn veel mensen die hulp kunnen gebruiken in het behalen van doelen in hun leven. Sommigen kunnen lastig omgaan met stress, terwijl anderen geen keuzes kunnen maken. Een life coach begeleidt iemand die deze hulp nodig heeft. Daarvoor werkt een goede life coach vanuit empathisch vermogen en zoekt deze waar nodig de confrontatie op. Lijkt dit je wat? Dan is een opleiding tot life coach wellicht iets voor jou. SCHOTT & CO is een erkend opleidingsinstituut dat verschillende opleidingen op het gebied van leefstijl, sport en vitaliteit verzorgt. Vanuit diverse locaties door het hele land worden mensen door dit succesvolle instituut opgeleid, onder andere tot life coach. Hun doel? Jou opleiden tot een vaardige coach, zodat jij andere mensen kunt helpen persoonlijke groei door te maken en de balans in hun leven terug te vinden.

Een erkend opleidingsinstituut met een uitgebreid lesprogramma

SCHOTT & CO is een erkend opleidingsinstituut. Voor de opleiding life coach heeft SCHOTT & CO de EMCC EQA accreditatie op practitioner niveau en een NOBCO erkenning ontvangen. Je mag jezelf dus officieel life coach noemen na het behalen van de opleiding! Deze opleider werkt samen met een team van ervaren docenten, welke allemaal ervaring hebben op het gebied van coaching en training. Zo krijg je bijvoorbeeld les van topsportbegeleiders, psychologen en mentale krachttrainers. Je docenten geven je les in 3 verschillende modules van elk 6 lesdagen, met een totale opleidingsduur van 108 uur. Daarnaast besteed je nog ruim 200 uur aan zelfstudie. Gedurende de modules werk je langzaam toe naar het moment waarop je een assessment moet uitvoeren. Dankzij de prettige begeleiding word je als coach steeds zelfstandiger en krijg je meer zelfvertrouwen. Zo word je klaargestoomd om als life coach in je eigen praktijk aan de slag te gaan, te werken bij een instelling of coaching sessies in een groep te geven. Aan jou de keuze!

Meld je aan of neem contact op met het opleidingsinstituut

Ben je ervan verzekerd dat een beroep als life coach voor jou is weggelegd? Wacht dan niet langer en meld je aan voor de opleiding tot life coach bij SCHOTT & CO! Je kunt de opleiding volgen op verschillende locaties in het land, zoals Rotterdam en Best. Wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via het contactformulier dat op de website staat. De medewerkers vertellen je graag meer.

https://www.schottenco.nl/

Gerelateerde artikelen

Begin vandaag nog met het zoeken naar een bijbaan Den Bosch

Dit moet je weten over de Europese droneregels

Corporate paralegal/juridisch assistant