Ace Magazine
Image default
Banen en opleidingen

BHV cursus

Een BHV cursus zorgt ervoor dat uw personeel direct weet op welke manier er gehandeld moet worden
Een bedrijfsongeval is natuurlijk erg onprettig en dit wilt u te allen tijde kunnen voorkomen. Doet er zich toch een situatie voor, dan moet uw personeel natuurlijk wel weten hoe er gehandeld moet worden. Een BHV cursus via AREHBO is daarom aan te bevelen. Hierdoor weet u dat mensen in het team goed voorbereid zijn op deze situaties en hier accuraat naar weten te handelen. U en uw werknemers volgende cursus vier dagdelen, welke verspreidt over twee dagen zijn. U heeft de keuze om de cursus op de locatie in Ede of bij u op locatie te gaan volgen. Het is maar net wat het beste uitkomt.

Professionele bedrijfshulpverlening verleen je dankzij de BHV cursus
wist u dat iedere werkgever is verplicht om professionele bedrijfshulpverlening te kunnen bieden? Daarom moeten meerdere werknemers over de juiste kennis beschikken. Het aantal werknemers dat over deze kennis hoort te beschikken, is afhankelijk van onder meer de risico’s die er aanwezig zijn. Binnen uw organisatie. Neem gerust eens contact op met de medewerkers van AREHBO. Ze kunnen u uitstekend adviseren over deze vereiste. Kiest u ervoor om de cursus te gaan volgen, dan bent u er te allen tijde van verzekerd dat diverse onderwerpen uitgebreid aan zullen gaan komen. Een aantal voorbeelden zijn levensreddende handelingen en het toepassen van de AED.

Theorie en praktijk wisselen elkaar af tijdens de BHV cursus
Naast bovengenoemde onderwerpen, komt ook onder meer het effectief ontruimen van een gebouw aan bod. Het gaat dus veel verder dan alleen de veiligheid op de werkvloer van alle medewerkers! Het gebouw kan dus effectief worden ontruimd en er kan helder worden gecommuniceerd naar alle hulpverleningsdiensten. Zowel theorie en praktijk komen uitvoerig aan bod en om er zeker van te zijn dat alle facetten worden beheerst, wordt de cursus afgerond met een examen.