Ace Magazine
Image default
Auto

Binnen 24 uur auto verkopen

Staat u op het punt om uw auto te verkopen, maar weet u niet hoe dit op een effectieve manier aan te pakken? Het is een feit dat het internet vol staat met auto’s die een andere eigenaar zoeken. Online marktplaatsen zitten bomvol aanbod, dus de keuze is voor potentiële kopers enorm groot. Wanneer u geen bolide heeft waar niks op aan te merken is en in perfecte conditie verkeert, is het vaak al lastig om deze kwijt te raken. Laat staan als de wagen mankementen heeft. Gelukkig is er een manier om uw auto binnen 24 uur te verkopen. Auto Inkoop BV is hiervoor hét adres.

Simpel vrijblijvend auto aanmelden voor auto-inkoop taxatie

Het gebeurt maar al te vaak dat een auto aanvankelijk voor een eenvoudige en standaard APK-beurt bij de garage wordt gebracht. De auto rijdt nog als een zonnetje, dus er lijkt geen wolkje aan de hemel te zijn. U brengt de auto naar de garage en een paar uur later krijgt u een onaangenaam verrassend telefoontje. Uw auto mankeert zoveel, dat de kosten de waarde van de auto fiks overschrijden. Dan komt de vraag wat u wilt doen: de auto alsnog laten maken, of op zoek gaan naar een nieuwe auto. 9 van de 10 mensen kiezen dan voor het van de hand doen. Natuurlijk moet dat zo snel mogelijk, want hoe eerder u af bent van deze zorgen, hoe beter.

Dan begint de zoektocht naar een bedrijf gespecialiseerd op het gebied van auto-inkoop. Feit is dat er nogal wat louche figuren zijn op deze wereld, die een slaatje willen slaan uit het feit dat u met de handen in het haar zit. De kans is dan groot dat u te snel akkoord gaat met een te laag bod. Klopt u aan bij Auto Inkoop BV, dan ontvangt u altijd een eerlijke en marktconforme prijs.

U heeft het waarschijnlijk al druk genoeg, en dan is een afgeschreven auto een blok aan uw been. Deze firma op het gebied van auto-inkoop maakt het u daarom zo gemakkelijk mogelijk. Voor het aanbieden van uw auto hoeft u niet eens de deur uit. U neemt telefonisch contact op met deze partij, of vult het online formulier in om dit volledig ingevuld te verzenden. U ontvangt in beide gevallen gegarandeerd én snel het best mogelijke bod.

Laatste stap: de afhandeling. Direct compleet ontzorgd.

Is er een overeenstemming bereikt, dan maakt u een afspraak voor de overdracht van uw auto. Niet alleen gaat de bolide met de kopende partij mee, ook ontvangt u direct het afgesproken bedrag in cash. Ook het RDW-vrijwaringsbewijs wordt ter plekke geregeld, zodat u niet alleen fysiek, maar ook op papier direct afstand doet van de wagen. Dat betekent dat u vanaf dat moment geen wegenbelasting meer betaalt en natuurlijk ook de autoverzekering stopt.

Het snel afhandelen van verkoop dankzij een auto-inkoop bedrijf scheelt u op meerdere gebieden flink wat geld. In de eerste plaats voorkomt u door de snelle verkoop dat uw auto te lang ongebruikt blijft staan. Rust roest immers. Daar komt bij dat u binnen 24 uur verlost bent van uw vaste betaalverplichtingen. Het geld dat u hiermee bespaart, kunt u gebruiken om te investeren in een nieuwe droomauto.

Auto-inkoop van alle soorten en maten particuliere en bedrijfsmatige wagens

Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen te bedenken om gebruik te maken van een firma die auto-inkoop regelt. Denk aan een wagen waarmee u bent belandt in een ongeluk en total loss is geraakt. Of wellicht heeft u op dit moment een auto op de oprit staan die niet meer wil starten, en u hopeloos in de weg staat. Welke reden u ook heeft, uw auto aanmelden voor auto-inkoop is echt zo gek nog niet. 

Auto Inkoop BV

Rijksweg 85a 4255 GH, Nieuwendijk Telefoon: 06 20 66 32 35

http://www.autoinkoopbv.nl