Ace Magazine
Image default
Aanbiedingen

Woonaccessoires om je huis klaar te maken voor de lente

De lente is de perfecte tijd om je huis een frisse, nieuwe look te geven. Of je nu je stijl wilt veranderen of je huis klaar wilt maken voor het nieuwe seizoen, er zijn genoeg woonaccessoires die je daarbij kunnen helpen. Hier zijn enkele van de beste woonaccessoires die je kunt gebruiken om je huis dit seizoen lente klaar te maken.

 

Je huis verlichten

Verlichting kan de sfeer van elke kamer in je huis volledig veranderen. Als je ervoor wilt zorgen dat alles er helder en luchtig uitziet voor de lente, probeer dan wat nieuwe lampen toe te voegen of je oude te vervangen door fellere lampen. Je kunt ook kiezen voor verlichtingsarmaturen zoals hanglampen of wandkandelaars die elke kamer een uniek tintje geven. Vergeet ook het natuurlijke licht niet. Het toevoegen van gordijnen of jaloezieën die meer licht binnenlaten kan elke kamer onmiddellijk veranderen in een warme en uitnodigende ruimte. Zoek jij lichte elementen voor je woning? Neem eens een kijkje bij Jeha!

 

Groen toevoegen

Hoe kun je de lente beter verwelkomen dan door een beetje natuur in huis te halen? Het toevoegen van planten en bloemen is een gemakkelijke manier om leven en kleur in elke kamer te brengen. Je kunt helemaal los gaan en je woonkamer vullen met grote potplanten, of gewoon kiezen voor kleine vetplanten op vensterbanken of bijzettafeltjes. Als je moeite hebt om planten in leven te houden, zijn tegenwoordig genoeg faux opties beschikbaar. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over de verzorging van de plantjes!

 

Ander textiel

Het veranderen van textiel in je huis is een andere goede manier om je voor te bereiden op de lente. Begin met het vervangen van zware dekens en plaids door lichtere stoffen zoals katoen of linnen. Je kunt ook je gordijnen vervangen door iets lichters en luchtiger. Als je je echt avontuurlijk voelt, kun je ook kussens en vloerkleden vervangen Denk eraan niet te overdrijven – te veel kleuren en patronen kunnen overweldigend zijn!


https://matrasconcurrent.nl