Ace Magazine
Image default
Aanbiedingen

Welk soort lamp past het best bij jou?

Welk soort lamp past het best bij jou? 

Soms loop je wel eens tegen een leuke lamp aan maar leuk is niet leuk genoeg. Je wilt meteen overtuigd zijn dat dit dé lamp is die jij wil kopen. Het past in je huis, het geeft het soort licht dat jij zoekt en het is praktisch. Lees hieronder over hoe je dit aanpakt en welke opties er zijn. 

 

Bepaal waar het komt te staan 

Voordat jij echt kan beginnen aan jouw zoektocht voor de ideale lamp, is het belangrijk dat jij weet waar de lamp komt te staan of te hangen. Moet het op een tafeltje komen? Of misschien wil je een lamp die boven de eettafel hangt. Niet iedere lamp is overal geschikt voor. Ook kan je nadenken over wat voor soort licht de lamp moet geven. Ben je op zoek naar een leeslamp? Dan wil je waarschijnlijk dat de lamp wat feller en helder licht geeft. In de woonkamer wil je misschien juist een lamp die warm licht geeft voor een warme sfeer. Bepaal duidelijk waar het moet komen te staan en wat voor soort licht het moet geven. 

 

Vloerlampen 

 

Een vloerlamp kan erg mooi staan in een hoekje van de woonkamer of naast de bank. Het geeft vaak een mooie sfeer in de woonkamer zowel naar beneden en zelfs mooi licht richting het plafond. De vloerlampen van Be Inhouse zijn ook verkrijgbaar met een dimmer. Zo bepaal jij zelf welke van de drie lichtinstellingen je wilt gebruiken. 

 

Tafellampen 

Een tafellamp is geschikt voor bijvoorbeeld woon- of slaapkamer. Het kan prachtig en sfeervol staan op een mooi bijzettafeltje. In de slaapkamer is een tafellamp een mooie aankleding op je nachtkastje. Een lichtje binnen handbereik voor als je bijvoorbeeld een boek wil lezen voor het slapen gaan. 

Hanglampen 

Hanglampen zijn de uitkomst voor boven een ruimte of boven de eettafel. De Fatboy hanglampen van Be Inhouse zijn de ultieme sfeermakers! Het handige aan deze hanglampen is dat je er geen stopcontact voor nodig hebt. Je laad de lamp op en kunt hem ophangen aan een koord of haakje. Zo geniet je maar liefst 24 uur lang van deze hanglamp met drie verschillende lichtstanden. Ook geschikt voor buiten! Bij www.beinhouse.nl kun je kiezen uit hanglampen in verschillende kleuren. 

 

https://www.beinhouse.nl/