Ace Magazine
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn WiFi LED lampen?

Wat zijn WiFi LED lampen?

Een WiFi LED lamp of led strip kan makkelijke bestuurd worden door een eenvoudige app. Naast een app kun je een WiFI LED lamp ook besturen met een draadloze afstandbediening. LED lampen bewijzen hun functionaliteit doordat ze in elke situatie toepasbaar zijn en hebben een energiezuinige werking. Deze twee redenen zorgen ervoor dat LED lampen steeds verkozen wordt boven de traditionele halogeen lampen. Ben je op zoek naar versiering met verschillende kleuren lichtjes, dan komen LED strips je heel goed uit. De wifi led lampen kun je op een heel eenvoudige manier aan- en uitmaken. Voor wat betreft de soorten LED lampen kun je kiezen uit verschillende.

Sfeer maken met RGB lampen

Wil jij graag wat meer sfeer teweegbrengen met verlichting? Dan zal RGB verlichting goed kunnen inspelen. Met een RGB verlichting is het mogelijk om verschillende kleuren in je ruimte te krijgen. Te bedenken dat dit alles tot stand komt middels een simpele en efficiënte mechanisme. De RGB lampen kun je laten plaatsen voor de badkamer of in de keuken. Dit gedeelte ligt geheel en al in jouw handen. Vermeldenswaardig is dat RGB lampen een lichtopbrengst van 250 lumen kan ophoesten. Verder is het mogelijk om RGB lampen te kunnen dimmen. Een functie die je goed kan plaatsen om sfeer te brengen.

Philips LED strips kopen

LED strips van het merk PHILIPS bieden je de beste opties om je ruimte te kunnen versieren. Philips hue led strips zijn compleet te verkrijgen met een Zigbee controler. Een mooie bijkomstigheid is dat de Zigbee controler ook compatibel is met Amazon Alexa en Ikea Trädfri, wat super cool is. Je kunt tot wel 10 m aan Philips hue led strips kopen. De kleuren van de LED strips van het merk PHILIPS zijn onder andere warm, helder of koud wit. Verder is het mogelijk om de strips te dimmen naar elk gewenst niveau. Ben je dus op zoek naar een gewenste verlichting in huis of elders? Dan kun je gerust de Philips LED strips aanschaffen om het gewenst effect te kunnen bereiken. Wacht niet langer en schaf vandaag nog je LED strips om wat sfeer te creëren in je ruimte.

https://123ledstrips.nl/