Ace Magazine
Image default
Aanbiedingen

Waarom een waterbesparende regendouche het overwegen waard is

Overstappen naar waterbesparende regendouche?

Een waterbesparende regendouche wordt steeds populairder. Als je op zoek bent naar een manier om je douche-ervaring te pimpen zonder de aarde te belasten neem dan eens een kijkje op Ecorain.nl Maar waarom precies? Laten we je meenemen op een reis door de heerlijke wereld van deze milieuvriendelijke douchekoppen.

 

Waterbesparing

Laten we beginnen met het meest voor de hand liggende voordeel: waterbesparing. Traditionele douches kunnen behoorlijk wat water verspillen terwijl je geniet van dat zalige warme water. Een waterbesparende regendouche doet echter het tegenovergestelde. Het biedt nog steeds die overweldigende stortbui-ervaring waar we allemaal zo van houden, maar met aanzienlijk minder waterverbruik. Dus, terwijl je onder die regendouche staat en jezelf in de watten legt, geef je ook de planeet een welverdiende pauze.

 

Behoud van comfort?

Maar laten we niet vergeten waar het echt om draait: de zaligheid van een regendouche. Een waterbesparende regendouche geeft je nog steeds dat gevoel van luxe en ontspanning, zonder dat je je schuldig hoeft te voelen over overmatig watergebruik. Het is als een spa-ervaring in je eigen badkamer, en wie wil dat nou niet?

 

Waarop moet je letten bij een regendouche.

  • De afmeting van de regendouche.

Wij bevelen aan om een regendouche aan te schaffen rond de 30 cm dit geeft optimaal comfort en heeft een gemiddeld verbruik van 10 liter.

  • De hoogte van de badkamer. 

dit is ook een belangrijk onderdeel want de hoogte van de kraan tot aan de regendouche moet tussen de 90-120cm zijn zo krijg je optimaal comfort van de douche.

  • De kwaliteit van het materiaal.

Natuurlijk wil je dat de douche zo lang mogelijk goed bruikbaar is wij raden aan om te kijken naar douches die gemaakt zijn van RVS 304, Messing H59 en ABS.

  • Wat het verbruik is van de regendouche.’

Je bent op zoek naar een regendouche, het verbruik is altijd van groot belang hoe groter hoe meer de douche verbruikt natuurlijk maar voor optimaal comfort en nog steeds besparen op water bevelen wij 20 of 30 cm aan deze grote is genoeg om met je hele lichaam eronder te staan.

Installatie

Misschien vraag je je af of het installeren van een waterbesparende regendouche ingewikkeld is. Het antwoord is een geruststellende ‘nee’. Wij maken gebruik van een universele aansluiting dus het is binnen een minuut geïnstalleerd, alle producten zijn ontworpen voor eenvoudige installatie. Binnen de kortste keren geniet je van een duurzamere en relaxtere douche-ervaring.

 

De overstap

Hopelijk hebben wij jou genoeg geïnformeerd om een keuze te kunnen maken naar een milieuvriendelijkere, kostenefficiënte douche-ervaring. Een waterbesparende regendouche is niet zomaar een badkameraccessoire het is een investering in comfort, stijl en de toekomst van onze planeet. 

 

https://www.ecorain.nl/