Ace Magazine
Image default
Aanbiedingen

Verpakkingsmateriaal voor take away maaltijden

Steeds meer mensen kiezen ervoor om eten te bestellen of af te halen. Om het eten veilig te transporteren, moet je het goed verpakken. De maaltijd moet natuurlijk niet door elkaar geschud zijn tijdens het transport. Door het eten goed te verpakken, kun je erop vertrouwen dat de maaltijden volledig aankomen bij de klant. Maar wat is het beste materiaal om eten te verpakken? Ben je benieuwd lees dan verder en kom erachter! 

Take away tasje 

Om de maaltijd goed te kunnen vervoeren naar de klant, moet je het stevig verpakken. Tijdens de verzending kan de maaltijd door elkaar geschud worden. Het is dus belangrijk om daar rekening mee te houden. Je kunt de maaltijd het beste in een papieren tasje te stoppen. De bezorger kan een tasje gemakkelijk afgeven aan de klant. En als de klant het eten af komt halen, kan hij of zij het op die manier goed naar huis dragen. 

De voordelen 

Het voordeel aan take away tasjes is dat ze breed zijn en een platte bodem hebben. Hierdoor kunnen de boxen rechtop in de tas worden gezet. Als het nodig is, kunnen de boxen op elkaar worden gestapeld. De tasjes zijn gemaakt van erg dun papier. Er is speciaal voor dun papier gekozen, omdat ze enkel dienen als verpakkingsmateriaal voor transport. Na het gebruik worden ze vaak weggegooid, omdat ze naar eten ruiken. Zonde dus als de tasjes gemaakt worden van kwalitatief goed materiaal. 

Bestel het gemakkelijk online!

Wil je deze take away tasjes graag uitproberen? Of gebruik je ze al en wil je ze graag online bestellen? Neem dan een kijkje op de website van Rotim verpakkingen en ontdek het ruime assortiment aan papieren tasjes. Bij Rotimshop.nl is het ook mogelijk om de tasjes te laten bedrukken met jouw logo.

https://www.rotimshop.nl/