Ace Magazine
Image default
Aanbiedingen

Gekleurde container kopen? Dat kan bij ons!

Voor een gekleurde container kunt u ook uitstekend terecht bij ons van zelfbouwcontainer. Wij hebben een heleboel verschillende soorten en maten containers te koop staan op onze website. Zo bieden wij u containers van 2 bij 2 meter, 3 bij 2 meter, 4 bij 2 meter, 5 bij 2 meter en 6 bij 2 meter. Een voordeel wat wij u daarmee nog extra bieden, is dat deze containers allemaal te combineren zijn met elkaar! Zo heeft u de mogelijkheid om van 3 keer een 6 bij 2 container 1 grote container te vormen van 6 bij 6 meter. Zo creëert u uw eigen grote gekleurde container. Vervolgens heeft u nog eens heel veel extra opties. Zo is de container in standaard grijs verkrijgbaar en zoals eerder genoemd in allerlei mooie kleuren. Ook bieden wij u keuzes wat betreft de deuren. U kunt zelf bepalen of u liever een enkele of een dubbele deur wilt hebben. U bepaalt ook zelf of deze aan de lange zijde of korte zijde moet worden geplaatst. Een groot aanbod van opties dus zodat u zelf de container samen kunt stellen waarnaar u op zoek bent!

De nieuwste gekleurde container nu bij u in de tuin?

De nieuwe gekleurde container is uw oplossing. U heeft net een nieuw huis. Of uw tuinhuis is vervallen of afgebrand. Of uw tuin heeft een make over nodig. Dan is voor u de ideale oplossing de gekleurde container. De gekleurde container is niet zomaar een container. De gekleurde container is namelijk een demontabele container, dit houdt in dat de container door mankracht snel in elkaar is te zetten en ook makkelijk uit elkaar is te halen. Vandaar dat de gekleurde container ook wel de snelbouw container of zelfbouw container wordt genoemd. De gekleurde container is hierdoor erg snel in levering. De gekleurde opslagcontainer kan door zelfbouwcontainer.nl binnen enkele dagen geleverd worden en hierna binnen enkele minuten ook nog eens opgezet worden. De gekleurde containers van zelfbouwcontainer.nl hebben ook nog eens de laagste prijs garantie. Zelfbouwcontainer.nl is dus de meest ideale plek om uw gekleurde container te kopen. Dit niet alleen door hun snelle levering en laagste prijs garantie maar ook omdat het bedrijf de opslagcontainers van het beste materiaal laten maken. De gekleurde containers zijn namelijk gemaakt van 100 % gegalvaniseerd staal. Dit zorgt voor een mooie glans aan de container. ook zorgt het gegalvaniseerde staal ervoor dat de container niet kan roesten, hierdoor gaat hij erg lang mee en wordt de container nooit lelijk.

In welke kleuren is de gekleurde container allemaal verkrijgbaar?

De gekleurde container is in maar liefst 7 kleuren of tinten verkrijgbaar. Deze kleuren en tinten variëren van zwart tot wit en van rood tot blauw. De kleuren worden allemaal op de buitenkant van de container gespoten zodat het een mooie egale kleur wordt. Deze kleur zal 10 jaar goed blijven. De binnenkant van de container wordt niet gespoten, deze zal altijd zilver blijven

Snelbouw container

De demontabele snelbouwcontainer kopen doet u gemakkelijk op de website van zelfbouwcontainer! Op onze website staat ons gehele aanbod overzichtelijk weergegeven. Zo is er voor u als klant een duidelijk overzicht van wat wij u allemaal te bieden hebben. Wanneer u klikt op een van onze producten komt u terecht op de pagina van het product waarbij alle specificaties benoemd staan die komen kijken bij het bijbehorende product. Ook hebben wij voor u benoemd waarvoor je onze demontabele snelbouwcontainers wel niet allemaal kunt gebruiken. Neem dus snel een kijkje op onze website!

Demontabele container

Maar zijn al onze containers dan demontabel? Jazeker! Alle containers uit ons aanbod van een standaard container tot een gekleurde container zijn demontabel en dus gemakkelijk op te bouwen en af te breken. Dit is voor u als klant erg makkelijk, aangezien u de container gemakkelijk kunt verplaatsen of opbergen wanneer dit nodig is.

Zelfbouw container

Wij van zelfbouwcontainer bieden u zoals de naam al zegt, zelfbouwcontainers van de beste kwaliteit. Hiervan beschikken wij ook over een groot assortiment waar tussen gegarandeerd iets zit voor u. Zo hebben wij deze in ontzettend veel verschillende maten en kleuren. Verder bieden wij u ook een laagste prijsgarantie. Nergens in Nederland vind u onze containers goedkoper dan bij ons! Ook bieden wij u bij de zelfbouwcontainers 2 jaar anti-roestgarantie en wel 5 jaar wanneer uw zelfbouwcontainer gepoedercoat is. Dus waar wacht u nog op? Bestel snel op www.zelfbouwcontainer.nl!

Contact

Heeft dit uw interesse gewekt en wilt u een demontabele container bij ons bestellen? Dat kan op zelfbouwcontainer! Wilt u ons containeraanbod met eigen ogen komen bekijken, dan nodigen we u van harte uit om bij ons langs te komen in Bergschenhoek aan de Warmoeziersweg 20. Via de volgende telefoonnummers kunt u ons bereiken: 085-065590 / 010-5220544. U kunt ook contact opnemen via de mail. Stuur uw mail naar info@zelfbouwcontainer.nl

Wij bieden u de laagste prijsgarantie en 1 jaar anti-roest garantie wanneer u besluit uw eigen container te bestellen. U krijgt zelfs 5 jaar garantie wanneer u uw container in uw persoonlijke kleur laat poeder coaten! Via de website kunt u een persoonlijke offerte aanvragen.