Ace Magazine
Image default
Aanbiedingen

Geen wolken? De tuin in!

Een strak blauwe lucht is wat je deze dagen ziet als je naar buiten kijkt. Het is overdag alleen maar 20 graden plus. Dit zijn de eerste zomerse dagen die langzaam doorbreken. Ik word er al blij als ik er naar kijk, laat staan als ik straks lekker in de tuin kan zitten. Moet jij nog het een en ander aan je tuin veranderen? Lees dan rustig verder.

Je wilt natuurlijk van dit prachtige weer kunnen genieten in je tuin. Wat mooi aansluit bij dit weer zijn houten tuinmeubelen. Fonteyn heeft een ontzettend groot assortiment. Je hebt naast houten tuinmeubelen ook loungesets, tafels, stoelen, tuinhuizen en noem maar op. Daarbij kan je vaak alle onderdelen in verschillende kleuren en maten krijgen. De een heeft namelijk een grotere tuin dan de ander. Ben je niet zo’n fan van de standaard houten kleur? Dan zijn er ook andere soorten kleuren hout beschikbaar. Alles om ervoor te zorgen dat jouw tuin straks perfect is.

Wat natuurlijk echt fantastisch wordt straks is het buiten barbecueën. Gezellig met een aantal vrienden of je buren de tuin in en het vlees op de barbecue gooien. Het kan uiteraard allemaal heel gezellig en aardig zijn, maar een goeie barbecue kan daaraan niet ontbreken. Fonteyn is zeker voorzien van uitermate goeie gasbarbecue. Op zo’n gasbarbecue wordt je vlees nog malser tan ooit tevoren.

Als je dan een comfortabele zit plek hebt en de barbecue staat aan, dan ben je naar mijn idee helemaal klaar voor het lekkere weer. Pak nog een glaasje wijn of een flesje bier erbij en de dag kan niet meer stuk. Ben je geïnteresseerd anderen tuinspullen? Dan raad ik het aan om even een kijkje te nemen op de website van Fonteyn.