Ace Magazine
Image default
Aanbiedingen

Een barista inhuren kan altijd en overal!

Dat klinkt misschien gek maar het is toch echt zo. Een barista inhuren kan letterlijk altijd en overal. Heb je een gelegenheid waar je graag extra lekkere koffie wil laten serveren door een gastvrije en enthousiaste barista dan is het een heel goed idee om Bar Company te bellen. Maar wat zijn nu de voordelen van het inhuren van een barista?

1. Een gastvrije en enthousiaste barista inhuren

Je collega’s verrassen op kantoor met een koffiebar zorgt voor een goede sfeer. Maar ook op elk ander soort event krijgt de sfeer een boost door de komst van onze barista’s. De barista’s van Bar Company doen niets liever dan mensen blij maken met dat waar hun passie ligt, namelijk: koffie! Gastvrijheid is onze grootste kernwaarde. Onze barista verwelkomt iedereen met open armen en bereid op a la minute een vers gezet kopje koffie. De glimlach die gasten krijgen na dat eerste slokje geeft onze barista’s een enorme energie boost. That’s what we live for!

2. Het oog wil ook wat

Onze barista’s zijn naast gastvrij en enthousiast ook altijd netjes gekleed. Uiteraard passen we dat aan op jouw wensen. Wil je graag dat ze nette pantalons en leren schoenen dragen dan zorgen we daarvoor. Passen sneakers en een spijkerbroek beter bij de vibe van het event? Dan passen we ons daar op aan. Daarnaast zijn onze koffiebars met échte Italiaanse Espressomachines en koffiemolens échte eyecatcatchers. De ogen van de gasten worden daarnaast ook aangetrokken door de heerlijke koffiegeur die ze tegemoet komt vanaf onze koffiebars.

3. Over smaak valt niet te twisten

Die geur wil je het liefst elke dag. Vooral als je net wakker wordt dan is die geur het eerste geluksmomentje dat ervoor zorgt dat je brein op een positieve manier geactiveerd wordt aan het begin van de dag. Maar iedereen heeft natuurlijk een andere smaak. En daarom maken we verschillende soorten koffies zoals: cappuccino’s, flat whites, espresso’s, latte machiato’s maar ook bijvoorbeeld verse munt thee. Omdat niet iedereen meer zuivel drinkt en wij geloven dat het soms beter is te kiezen voor zuivelvrije koffie maken we ook gebruik van de lekkerste plantaardige melksoorten zoals havermelk, sojamelk of bijvoorbeeld kokosmelk. Voor ieders smaak hebben we een mooie oplossing.

4. Op elke locatie een barista inhuren

Koffie op kantoor, in de bouw, op je bruiloft, op een beurs, op je personeelsfeest, buurtfeest… noem het maar op. Overal kan het. Wij nemen alles mee! Van het water en de koffiebonen die we nodig hebben om koffie te zetten, tot de bar en alle apparatuur en machines die we nodig hebben. Het enige dat je zelf hoeft te regelen als je een een barista wil inhuren is een plekje voor onze bar. Een vrij stroompunt voor onze apparatuur willen we ook graag. Maar als deze niet beschikbaar is kunnen we een (elektrisch) aggregaat meenemen. Zo kan onze barista letterlijk overal koffie zetten.

5. Op elk gewenst moment

Bij Bar Company leveren we onze diensten op elk gewenst moment. Elk moment van de dag op elk gewenst tijdstip. Nu wordt koffie vaker overdag gedronken en cocktails vaker in de avond maar in feite kan onze barista er op elk gewenst moment staan dat je ons wil inhuren.

Let’s talk coffee!

Je bent van harte welkom bij ons op kantoor om alle mogelijkheden te bespreken. Uiteraard onder genot van een lekker kopje koffie naar keuze! Wil je toch liever op afstand contact hebben? Geen probleem, check dan even de website van barcompany.nl. Even bellen, mailen of een videocall plannen behoort ook tot de mogelijkheden!

https://www.barcompany.nl/