Ace Magazine
Image default
Aanbiedingen

Deurspion

Als er iemand aanbelt terwijl je alleen thuis bent, dan is het fijn dat je weet wie er echt aan de deur staat. Via een deurspion kan je checken welke personen er voor de deur staan. De deurspion is de ideale oplossing als je niet goed kan zien wie er nu precies staat. Je kan zo eerst zien wie er nu echt voor de deur staat zonder dat je open doet. Zo kan je nog een keer nadenken voor je besluit om open te doen voor de gene voor de deur.

 

Digitale deurspion geeft beeld op afstand

 

Naast de eenvoudige deurspion die we allemaal kennen is er ook een digitale deurspion. Hiermee zie je via camerabeelden wie er voor de deur staat. Je hoeft zo niet echt eerst voor de deur te staan voor je besluit niet open te doen. Dit geeft een gevoel van extra veiligheid in je eigen woning. De digitale deurspion wordt niet alleen gebruikt door consumenten, maar ook door bedrijven. Als de voordeur bijvoorbeeld een verdieping lager is kunnen ze eerst zien wie er staat. Zo hoef je niet direct naar beneden te lopen als er iemand aanbelt.

 

Spy camera gebruiken voor je eigen recherche werk

 

De spy camera gaat nog iets verder dan een digitale deurspion. De camera wordt gebruikt om in het geheim opnames te maken. De camera’s zijn soms niet groter dan een Micro SD. Hierdoor kan je ze eenvoudig wegwerken in bijvoorbeeld voorwerpen in huis of zelfs je eigen kleding. Handig als je onderzoek wilt doen. Bijvoorbeeld naar wat er zich in huis afspeelt als je zelf weg bent.

 

Full HD beelden via een Spy camera

 

Tegenwoordig kan je echt een hoge kwaliteit beelden opnemen via een Spy Camera. Ondanks dat de camera zelf vrij klein is kan je er Full HD beelden uit krijgen. Kortom perfect als je bepaalde zaken in huis of op de zaak wilt vastleggen. Mocht je zelf zakelijk gebruik maken van de spy camera, dan is het wel slim om rekening te houden met de privacy regelgeving. Je mag namelijk niet zomaar beelden opnemen op de zaak.