Ace Magazine
Image default
Aanbiedingen

Biab als beste nagelverzorging

Nagelverzorging kan dat met BIAB?

Laten we eerlijk zijn, een mooie set, lange, natuurlijke gezonde nagels ziet er stijlvol en sexy uit. Perfect verzorgde lange nagels zeggen veel over uw persoonlijke stijl en zelfvertrouwen. We weten dat het groeien van lange, gezonde nagels een uitdaging kan zijn. Onze simpele tips laten zien hoe ook jij een mooie set lange natuurlijke nagels kunt hebben.

Eerst een korte biologieles

Je nagels groeien vanuit het gebied onder je nagelriem dat de matrix wordt genoemd. De matrix is ​​het levende deel van de nagel. Je nagelriem is de huidlaag die de matrix beschermt, dus de nagelriem is erg belangrijk voor de gezondheid en groei van de nagel. Naarmate nieuwe nagelcellen in de matrix groeien, worden oudere nagelcellen naar uw vingertoppen geduwd en worden ze hard en verdicht. Erfelijkheid en gezondheid bepalen hoe snel nagels groeien, maar nagels groeien meestal ongeveer 0,1 millimeter per dag, wat betekent dat een vingernagel ongeveer vier tot zes maanden nodig heeft om volledig te regenereren. Gezonde nagels zijn glad, zonder ribbels of groeven. Ze zijn uniform van kleur en consistentie en vrij van vlekken of verkleuringen.

Wist je dat: Nagels in de zomer sneller groeien dan in de winter, nagels op je dominante hand sneller groeien en nagels van mannen sneller groeien dan die van vrouwen, behalve wanneer een vrouw zwanger is wanneer de nagelgroei versnelt.

Hoe lang moeten mijn nagels zijn?

Dit is natuurlijk een kwestie van persoonlijke keuze, maar een paar dingen om in gedachten te houden:

De optimale praktische lengte voor uw nagels hangt af van uw activiteiten en uw levensstijl. Over het algemeen mag de nagelpunt niet verder dan een derde van het lichaam van de nagel uitsteken.

Nagels breken minder vaak als ze allemaal even lang en vierkant, ovaal of rond zijn.

Tips voor groeiende, lange en gezonde natuurlijke nagels:

Lange nagels tip 1: Gebruik je nagels niet als gereedschap.

In plaats van je nagels te gebruiken, gebruik je andere delen van je hand of een pen om taken uit te voeren zoals het bellen van de telefoon. Niet prikken, prikken of krabben met je nagels en vooral vermijden om blikjes frisdrank met je nagels te openen.

Lange nagels tip 2: Draag handschoenen.

Detergentia zijn bijzonder hard voor je nagels en kunnen splijten en afbladderen veroorzaken. Draag handschoenen bij het afwassen of schoonmaken. Draag bij het tuinieren ook handschoenen om je nagels te beschermen tegen infecties en om uitdroging, beschadiging en verlies van natuurlijke oliën te voorkomen.

Lange nagels tip 3: Bijt niet op je nagels en prik niet in je nagelriemen.

Afgezien van de voor de hand liggende reden om je nagels te bijten, kunnen deze gewoonten het nagelbed beschadigen. Zelfs een kleine snee naast je nagel kan ervoor zorgen dat bacteriën of schimmels het nagelbed binnendringen en een infectie veroorzaken. Onthoud dat je nagels langzaam groeien, zodat een gewonde nagel gedurende enkele maanden tekenen van beschadiging behoudt.

Lange nagels tip 4: Verzorg je nagelriemen.

De nagelriem is een barrière die bacteriën weghoudt van de nagelmatrix, waar nieuwe cellen worden gegenereerd, dus het mag niet worden geknipt of bijgesneden. Aan de andere kant wil je wel voorkomen dat de nagelriemen overgroeid raken, wat de nagelgroei verstikt. Als je nagelriem op de nagelplaat is gegroeid, gebruik dan, nadat je je nagelriemen voldoende zacht hebt gemaakt in warm water, heel voorzichtig een nagelriemschijf om je nagelriemen terug te duwen. Dit helpt niet alleen om je nagelriemen terug te duwen, maar ook om dode huidcellen en vuil dat zich heeft opgehoopt te verwijderen. Houd de nagelriemschuiver schuin en gebruik kleine cirkelvormige bewegingen, zodat u zo zacht en voorzichtig mogelijk bent en de nagelriem niet beschadigt. Vergeet niet om je handen te hydrateren als je klaar bent.

Lange nagels tip 5: Verzorg je nagels.

Knip de vingernagels af en reinig regelmatig onder de nagels. Gebruik een manicureschaar of -knipper en een nagelvijl om de nagelranden glad te strijken. Trek nooit nijnagels los – dit resulteert bijna altijd in het scheuren van levend weefsel. Knip de nijnagels eraf en laat een kleine hoek naar buiten.

Lange nagels tip 6: Verzorging van broze nagels.

Broze nagels knippen na een bad, of een handje van 15 minuten laten weken in badolie, en daarna een vochtinbrengende crème aanbrengen. Gebruik nagellakremover niet vaker dan twee keer per maand. Werk in plaats daarvan de nagellak bij. Als je toch nagellakremover moet gebruiken, vermijd dan nagellakremover die aceton gebruikt, want dat droogt de nagels uit. Overweeg ook om een ​​nagelversterker en groeiformule te gebruiken.

Lange nagels tip 7: De rol van voeding.

Tenzij uw dieet een tekort aan eiwitten en vitamines heeft, zullen veranderingen in het dieet die zogenaamd de nagels versterken, niet werken. Uw nagels kunnen echter veelbetekenende tekenen van voedingsproblemen vertonen, zoals:
Gebrek aan vitamine A en calcium, wat uitdroging en broosheid veroorzaakt.
Gebrek aan eiwit, foliumzuur en vitamine C veroorzaakt hangende nagels
Witte banden over de nagels veroorzaakt door eiwittekort.
Een gebrek aan voldoende zoutzuur veroorzaakt splijtende nagels.
Onvoldoende inname van vitamine B12 leidt tot overmatige droogheid, zeer ronde en gebogen uiteinden en donker worden van de nagels.
Onvoldoende zink waardoor er witte vlekken op de nagels ontstaan.
Een rode huid rond je nagelriemen kan worden veroorzaakt door een slecht metabolisme van essentiële vetzuren.

Als u bang bent dat uw dieet niet uitgebalanceerd en gezond is, dient u een arts of voedingsdeskundige te raadplegen.

Lange nagels tip 8: Hydrateer je nagels.

Nagels hebben vocht nodig, net als je handen. Wrijf lotion in je nagels wanneer je je handen hydrateert. Zorg ervoor dat u elke keer dat u uw handen wast een vochtinbrengende crème aanbrengt. BIAB kan hierbij helpen.

Lange nagels tip 9: Gebruik gekleurde nagellak.

Gebruik gekleurde nagellak terwijl je je nagels laat groeien. Als je de voorkeur geeft aan een zachtere look, probeer dan een transparante tint. Gekleurde nagellak helpt je om je meer bewust te worden van je handen en hoe je ze moet gebruiken op een manier die je nagellak onbeschadigd houdt en dus je nagels beschermt. Het maakt chips ook gemakkelijker te herkennen, zodat u onmiddellijk reparaties kunt uitvoeren.

Lange, mooie natuurlijke nagels vergen toewijding en speciale zorg om te groeien en te onderhouden. Wees geduldig, de gemiddelde nagel heeft 3 tot 6 maanden nodig om te groeien.

Veel Gestelde Vragen:

Mijn nagels zijn zwak. Wat kan ik doen om ze te versterken?

Helaas, als je van nature zwakke nagels hebt, is het waarschijnlijk erfelijk en kun je ze niet permanent veranderen. Je kunt echter dingen doen om ze sterker te maken. Probeer een nagelversterker en groeiformule. Veel vrouwen weten niet goed hoe ze deze producten moeten gebruiken, dus hier zijn een paar tips:

Zorg ervoor dat je een dunne laag aanbrengt. Omdat je het dagelijks aanbrengt, wil je niet dat het te veel opbouwt. Als je nog maar aan het begin van het uitgroeien van je nagels bent, gebruik dan alleen een verstevigings- en groeiformule op je nagelplaat en breng deze elke dag aan. Zodra je nagels beginnen uit te steken en je nagellak wilt aanbrengen, gebruik je de verstevigings- en groeiformule als basislaag en als toplaag.

Waarom heb ik ribbels in mijn nagels?

Ribbels of golvingen (beau’s lines genoemd) in nagels treden op wanneer de nagelgroei ongelijk is, meestal vanwege ziekte of letsel. Zacht polijsten kan ribbels minimaliseren. Een Ridge Filler helpt ook om het nageloppervlak te egaliseren en ondiepe ribbels en andere onvolkomenheden glad te strijken.

Waardoor worden mijn nagels geel en hoe kom ik van de gele vlekken af?

Donkerder gekleurde nagellak kan een chemische reactie veroorzaken tussen de kleurstof van de nagellak en de nagelplaat. Hierdoor kunnen nagels een gelige kleur krijgen. Hoewel het voor elke persoon anders is, kan deze reactie binnen enkele dagen of binnen enkele weken na het dragen van de nagellak optreden. Om vergeling van de nagels te voorkomen, moet u altijd een basecoat gebruiken voordat u nagellak aanbrengt. Dit voorkomt niet alleen vlekken, maar het kan ook de levensduur van de nagellak verlengen. Week voor reeds gele nagels de nagels in een oplossing van 1/2 kopje water en het sap van een citroen gedurende maximaal 15 minuten, eenmaal per week

Waarom zijn mijn nagels zo schilferig rond de nagelriembedden? Wat veroorzaakt dit?

Tenzij u allergisch bent voor iets dat u aanraakt, is het waarschijnlijk uitdroging die de oorzaak is. Het is belangrijk om dit te corrigeren, aangezien, zoals gezegd, de nagelriemen erg belangrijk zijn voor de gezondheid van de nagels. Je moet je nagelriemen en handen regelmatig hydrateren.

Mijn nagels kunnen groeien, maar na een tijdje beginnen ze te schilferen en stoppen ze met groeien. Wat kan ik doen om dit te stoppen?

Veel vrouwen willen lange, goed gevormde nagels, maar de stress van het dagelijkse leven en werk kan het een uitdaging maken om te groeien. Je nagels kunnen mogelijk baat hebben bij extra bescherming wanneer ze een meer kwetsbare lengte bereiken. Een nagelversterker en groeiformule zou kunnen helpen.

Wat veroorzaakt dunne nagels en wat kan ze sterker maken?

Wanneer uw algemene gezondheid goed is en u geen sterke chemicaliën gebruikt die de nagels kunnen aantasten, is het waarschijnlijk erfelijkheid die dunne nagels produceert. Je nagels kunnen mogelijk ook baat hebben bij een nagelversterker en groeiformule. Voor meer tips raad ik Loyal beauty aan.