Ace Magazine
Image default
Zorg

EPD software voor je eigen praktijk

Wil je een eigen praktijk starten in oefentherapie? Voor het op orde houden van je administratie komt de online software van Edevop zeker van pas. Als oefentherapeut wil je je zoveel mogelijk tijd besteden met het helpen van cliënten met pijnklachten. Edevop online is een gebruiksvriendelijke software. Wanneer je net een eigen bedrijf gaat starten, heb je mogelijk nog geen contracten gesloten met zorgverzekeraars. Ook in dat geval kun je Edevop online gebruiken. Je kunt zelf je factuur opmaken en deze naar je client versturen.

Met de functionaliteiten die je nodig hebt

Het pakket bevat de meest essentiële functionaliteiten. Waaronder een EPD-formulier waarmee je eenvoudig het dossier van je cliënten in kunt bijhouden. Een praktische agenda waarmee je altijd een overzicht hebt van je geplande afspraken. Ook kun je zelf facturen opmaken en verzenden. Je kunt rechtstreeks declareren aan zorgverzekeraars via VECOZO. De software heeft een geïntrigeerde Controle op Verzekeringsgegevens (COV-check) via VECOZO. Ook kun je e-mails verzenden via de koppeling met Zorgmail. Om patiënten ervaringen te meten is er een koppeling met QDNA/Mediquest/Qualiview.

Veilig en voordelig

Edevop vindt het zeer belangrijk dat je gegevens veilig zijn. Om die reden hebben ze de software gebouwd op een platform dat gecertificeerd is volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. Alle gegevens worden veilig in de cloud opgeslagen en iedere dag wordt hier een back up van gedraaid. Ook kun je de software van Edevop overal en altijd gebruiken. Omdat je met Edevop werkt vanuit een website. Zo kun je onderweg of op kantoor op ieder moment inloggen in je eigen edevop omgeving.Edevop is een voordelig en handig pakket voor eerstelijns zorgverleners. De epd kosten van Edevop online bedragen € 35,- (excl. BTW) per maand. Edevop is te gebruiken voor de volgende beroepsgroepen: logopedie, fysiotherapie, oefentherapie en ergotherapie.

Nieuwsgierig geworden naar Edevop? Vraag via het contactformulier vrijblijvend de demo aan.