Ace Magazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat is een sanitair noodgeval?

Sanitair noodgeval Wist u dat de Amerikaanse federale overheid loodgieters classificeert als essentiële werknemers? Gecertificeerde sanitair professionals zijn immers van cruciaal belang voor de volksgezondheid, veiligheid en sanitaire voorzieningen, niet alleen in een noodgeval met loodgieterswerk, maar voor dagelijkse diensten. Ze werken er hard aan om continu toegang te hebben tot schoon water om te drinken en te wassen. Ze helpen ook om gevaarlijk afvalwater en rioolwater uit huizen te houden wanneer zich een sanitair noodgeval voordoet.

Om die redenen kunt u een beroep doen op deze experts voor het geval u een loodgietersnoodgeval ervaart. De vraag is, wat maakt een sanitair probleem precies tot een noodgeval?

 

Deze gids zal u helpen te bepalen wanneer u noodhulp moet bellen voor loodgieterswerk, dus lees verder.

 

Gescheurde watertoevoerleidingen

Watertoevoerleidingen die barsten, versplinteren of instorten, kunnen een continue stroom water in uw huis sturen. Temperaturen onder het vriespunt zijn meestal de oorzaak, omdat ze ervoor kunnen zorgen dat het water in de leidingen bevriest. Naarmate het water stolt en uitzet, kan het voldoende druk creëren om zwakke pijpverbindingen open te barsten.

 

Het eerste dat u moet doen als u leidingen heeft gescheurd, is om de hoofdwaterkraan van uw huis meteen te sluiten. In huizen in Colorado kan deze klep zich in de kelder, bijkeuken of kruipruimte bevinden.

 

Als u de klep sluit, stopt de waterstroom uit de hoofdwaterleiding. Dit helpt het risico te verkleinen dat uw huis door de gesprongen leiding onder water komt te staan. Hoe eerder u de waterstroom stopt, hoe kleiner uw kans op schimmels, die in slechts 24 tot 48 uur kunnen groeien.

 

Het sluiten van de hoofdkraan betekent echter ook dat u de toegang tot water moet afsluiten. Geen van uw waterarmaturen, van uw kranen tot douches en toiletten, zal water produceren.

 

De enige keer dat u de hoofdwaterklep opnieuw moet openen, is nadat u de gescheurde leiding hebt gerepareerd. Gelukkig kan een loodgieter voor noodgevallen u meteen te hulp komen. U kunt zelfs in het weekend op deze loodgietersexperts vertrouwen, zodat u tijdens uw rustdagen niet zonder water hoeft te zitten. – Wc ontstoppen Amsterdam –

https://wcontstoppenamsterdam.nl/