Ace Magazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

tank loze boiler installeren

Met de populariteit van het internet en doe -het-zelf -installatie van een tank loze warmwaterboiler, denken veel huiseigenaren dat ze over de vakmanschap beschikken van een erkende loodgieter. Loodgieter fouten kunnen zeer kostbaar zijn en de waarde van uw huis schaden. Om nog maar te zwijgen van het feit dat een defecte installatie van een warmwaterboiler dodelijk kan zijn.

 

Het is van zelfsprekend als de fabrikant de garantie niet nakomt wanneer ze dit zouden horen. Dat kun je ze dan ook niet kwalijk nemen. Er is geen enkele video die u de kennis en ervaring van een professional biedt. Dit zijn geen eenvoudige installaties voor de beginnende klusser en dat weten de fabrikanten ook.

 

Als u niet goed voor uw systeem zorgt, waarom zou de fabrikant het dan op hun kosten willen repareren? U bezuinigd dan op kosten terwijl dit voor uw woning fataal kan zijn. Dit is waarom we u vertellen dat u regelmatig onderhoud aan uw HVAC- en sanitaire systemen moet laten uitvoeren. Jaarlijks onderhoud is van cruciaal belang om het meeste uit uw garantie te halen. Om deze redenen als het gaat om sanitair of verwarming, ventilatie en koeling. Vertrouw op een professional om de klus goed en volgens de regels te klaren. Het is een kwestie van veiligheid en leven of dood!

 

Het idee is dat tank loze boilers strak moeten zijn en minder ruimte in beslag moeten nemen in uw huis. Deze doe-het-zelf installatie herinnert je eraan waarom elke huiseigenaar een professional moet bellen. Hieronder vind je een professionele installatie vergeleken met deze doe-het-zelf klus. Het is absoluut noodzakelijk om professionele loodgieters in te schakelen.

 

Explosies van heet watertanks

 

Hoewel er veiligheidsmechanismen zijn om te voorkomen dat warmwatertanks exploderen. Betekent dit niet dat ze meteen veilig zijn. Wanneer mensen zonder vergunning warmwatertanks installeren. Wordt de kans groter dat er een explosie kan komen. Gebeurt dit dan is de kans groot dat ze niet de verzekering hebben om de schade te dekken als het is gebeurd. Vooral gasboilers zijn licht ontvlambaar. Een verkeerde beweging van de installatie kan resulteren in een explosie of brand.

 

 

 

Koolmonoxide lekken

 

Je kunt ze niet ruiken en dat maakt het een stille moordenaar. Een professionele loodgieter voorkomt koolmonoxide vergiftiging door ervoor te zorgen dat uw installatie goed wordt geventileerd. Installeer altijd een CO-melder. Deze stap is van cruciaal belang voor de veiligheid in huis en wordt vaak onjuist uitgevoerd door klusjesmannen. Het maakt niet uit hoeveel oude systemen je klusser heeft geïnstalleerd. Maak alsjeblieft niet de dodelijke fout van het zelf installeren van een watertank.

 

geen garantie

 

Uw garantie dekt niet vaak klussen die verkeerd zijn gegaan door een niet erkend bedrijf. Veel garanties zijn alleen geldig als de installatie plaatsvindt op het moment van registratie. De meeste online verkopen en aankopen worden ongeldig verklaard. Wanneer de aannemer de apparatuur registreert, vertelt dit de fabrikant dat het professioneel is gedaan en dat de juiste procedures zijn gevolgd. Anders kan een defecte installatie de warmwaterboiler beschadigen of dodelijk zijn. Waarom zou de fabrikant daarvoor betalen? Omdat u denkt goedkoper uit te zijn door dit uit te besteden aan een niet erkend vakman of het zelf wilt proberen. Wanneer u uw huis gaat verkopen, kunnen die fouten u later flink wat geld kosten. Schakel ons daarom altijd in bij ingewikkeldere installaties als deze – Verstopte afvoer keuken – 

 

https://verstopteafvoerkeuken.nl/