Als bedrijf een eigen app laten ontwikkelen

Als bedrijf een eigen app laten ontwikkelen

  • oktober 17, 2020
  • 0 comments

Ze zitten nu toch in al onze zakken?

Ik heb het natuurlijk over mobiele apparaten. En de kernfunctionaliteit van die apparaten (behalve het voeren van telefoongesprekken, zo is mij verteld) is het draaien van een heleboel applicaties die bijna alle denkbare doelen dienen.

Bedrijven uit alle hoeken van de wereld, die een belachelijke reeks producten aanbieden, zijn begonnen met de migratie van de fysieke wereld van het uitdelen van folders, het drukken van advertenties en het ophangen van reclameborden, naar het mobiele domein. En dat moet je ook doen.

Nu weet ik wat jullie misschien denken:

Ons bedrijf heeft geen mobiele app of webapplicatie nodig om producten te verkopen aan onze trouwe klanten!

En misschien is dat in het verleden wel het geval geweest. Maar als je je wilt voorbereiden op de toekomst en de enorme voordelen direct wilt zien, dan wil je een mobiele app laten maken.

Het bedrijfsleven draait om wederkerigheid. Je biedt een product aan, de markt opent hun portemonnee met hun vraag, toch?

Misschien heb je samen met je medewerkers wel eens geprobeerd de beste manier te vinden om meer van deze portemonnee-openerbetrokkenheid van je klanten te stimuleren. Je wilt hun interactie met je bedrijf vergroten om de verkoop te bevorderen, natuurlijk, maar je wilt ook een niveau van waarde voor je klanten bieden dat ze nergens anders kunnen krijgen.

Een manier om dit te doen is het creëren van een loyaliteitsprogramma binnen je app. Het zou zo werken:

Hoe meer klanten met je bedrijf en product omgaan, hoe meer punten ze verzamelen, die op hun beurt weer gebruikt kunnen worden voor geweldige deals op de producten waarvan ze al weten dat ze die willen.

Starbucks gebruikt hun mobiele app in hun voordeel door uitsluitend beloningen aan te bieden aan app-abonnees, wat klanten vervolgens motiveert om koffie (en andere lekkere hapjes) van hen te kopen. Ze lopen nog meer voorop door hun gebruikers direct vanuit de app te laten betalen, waardoor het hele transactieproces wordt versneld.

Ga zelf eens op zoek naar ICT Consultancy en leer meer over het maken van je eigen app!