Ace Magazine
Image default
Woningen

Makelaar Groningen

Welke makelaar in Groningen moet ik hebben?

Bij veel mensen begint de verkoop van hun woning met de vraag: ‘Neem ik een verkoopmakelaar in de arm?’ Het is verstandig om bij deze belangrijke beslissing gebruik te maken van een professionele partner: de verkoopmakelaar. De verkoopmakelaar komt op voor uw belangen als verkoper, bemiddelt bij de verkoop van een woning en adviseert de verkoper. Ongeveer 90% van de verkopers in Groningen schakelt een makelaar in. Onze makelaars Groningen hebben dagelijks te maken met de verkoop van woningen en weten waar ze over praten. Daarnaast is een verkoopmakelaar een ervaren onderhandelaar, zo krijgt u de hoogst mogelijke prijs voor uw woning. 

 

Waarom Verkoopmakelaars Groningen?

Onze makelaardij Groningen heeft een nuchtere kijk op uw woning en geeft u advies hoe u uw woning het beste verkoopbaar maakt. Soms houdt dit in dat een deur een lik verf moet krijgen of dat het gras gemaaid moet worden. 

Doordat de kans op verkoop in de eerste drie maanden het hoogst is, zorgen wij ervoor dat uw woning via veel kanalen online is te vinden. Wij streven ernaar om uw woning binnen deze 3 maanden te verkopen. 

Daarnaast geven wij u graag advies over financiële aspecten rond de verkoop van uw woning. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover. 

Het tarief dat wij hanteren is 1,5% incl. BTW van de verkoopsom en is inclusief professionele foto’s van uw woning, brochures etc. Daarnaast bepalen wij gratis de waarde van uw woning. Door middel van marktonderzoek geven wij binnen 48 uur een eerlijke en realistische vraagprijs. Bezichtiging is ook op zaterdag mogelijk. 

http://www.verkoopmakelaarsgroningen.nl