Ace Magazine
Image default
Woningen

Checklist van Makelaar Den Bosch

 

Je hebt eindelijk je droompaleis gevonden, plannen voor gezinsuitbreiding of je kroost gaat het nest verlaten. Waardoor je nu kleiner of groter moet gaan wonen en je jouw huis verkoopt in Den Bosch

Het huis vol mooie herinneringen is altijd een emotionele gebeurtenis. Hoe verkoop je jouw huis? Waar moet je aan denken om jouw huis succesvol te verkopen? 

Makelaar Den Bosch House to Sell wil graag een aantal tips en tricks met jou delen, zodat jouw huis op een eerlijke manier wordt verkocht. 

De makelaars van House To Sell Den Bosch streven ernaar om het maximale te halen uit de verkoop van jouw huis. Wij willen graag dat jouw huis voor een goede prijs wordt verkocht. Wij hebben voor jou 10 tips op een rij gezet dat jou zal helpen om de verkoop van jouw huis te stimuleren. 

Lichte interieur oogt ruimer en uitnodigend

– Haal onnodige donkere accessoires weg, doe je gordijnen zo ver mogelijk open, en haal de vensterbanken leeg. 
– Verwijder overbodige meubels, door de overbodige meubels weg te halen creëert u nog meer ruimte. 
– Heeft u donkere muren? verf de donkere muren naar een lichtere kleur en schaf lichte meubels en gordijnen aan. 

Het perfecte plaatje! 

Voordat kopers je huis komen bezichtigen moeten ze eerst een beeld hebben zodat ze getriggerd worden tevens, is de ”eerste indruk een daalder waard”. Maar hoe krijg je het perfecte plaatje? 

– Huur een interieur fotograaf in, Een interieurfotograaf weet hoe die interieur moet vastleggen. 
– Neem een interieurstyliste in dienst de styliste weet precies wat past en hoe je het beste meer ruimte en nog meer licht kan creëren. 

Starten met een Schone lei! 

Kopers willen zichzelf thuis voelen in hun toekomstige huis. Ruim daarom je persoonlijke spullen op. 
– Heb je een kat, hond, konijn of een cavia? Maak de sporen van je huisdier op en neem je huisdier mee wanneer er potentiële kopers komen bezichtigen. 
– Zet bloemen neer op tafel. 
– Berg je foto’s op 
Handen uit de mouwen want niemand houdt van een stoffig, muf of een smerig huis. 
– Zorg voor een fris, schoon en opgeruimd huis. 
– Zet de ramen, deuren luiken wagenwijd openhaal alle schoonmaak wondermiddelen uit de kast en boenen maar. Een schone omgeving zorgt voor rust. Dus ga lekker aan de slag laat die handjes lekker wapperen ga zo lang door tot dat het tiptop eruitziet. 

De experts van Makelaar Den Bosch House To Sell 

Wij zijn de experts op het gebied van verkopen van huizen in Den Bosch en omgeving. Makelaar Den Bosch House To Sell gaat structureel te werk waardoor de verkoop van je huis vlot zal verlopen. 
Maak vrijblijvend een afspraak met een van de experts van Makelaar Den Bosch House To Sell.

https://www.housetosell.nl/makelaar-den-bosch/