Acemag

Voor ieder een ander tuinontwerp

Bent u op zoek naar nieuwe terrastegels, maar hebt u geen idee waar u moet beginnen met zoeken? Stop dan met zoeken en bezoek de website van Bricks and Stones voor een groot assortiment aan keramische terrastegels en gebakken klinkers met advies op maat. Door de kennis en ervaring van Bricks and Stones kunnen wij u uitstekend adviseren over de mogelijkheden in sierbestrating en originele ontwerpen. Kies voor gebakken waaltjes als u een creatieve geest hebt en maak een keuze in keramische tegels voor gebruiksgemak.

Keramische tegels hebben grote voordelen ten opzichte van natuurstenen of betontegels. De tegels zijn namelijk eenvoudig te onderhouden en zijn maatvast. Bovendien blijft de kleur lang behouden en zullen er niet snel krassen op komen. Wilt u het graag nog eenvoudiger hebben? De ceramaxx tegels kunnen rechtstreeks in het zandbed geplaatst worden, die tevens maatvast zijn.

Creatievelingen hebben weinig baat bij gebruiksgemak, omdat de originaliteit afneemt als u kiest voor keramische tegels. Hoewel de keramiek tegels van Bricks and Stones weinig voorkomen in sierbestrating, kunt u ook zelf een tuinontwerp maken met gebakken klinkers. Deze komen in verschillende kleuren voor, zoals grijze of rode waaltjes. Leuk is het dus als u de kleuren met elkaar afwisselt voor een minder statisch tuinbeeld. Ook hebt u vele mogelijkheden in legpatronen van de klinkers, waarbij u kunt denken aan elleboogverbanden, halfsteensverbanden of zigzagpatronen. Kies dus voor een patroon dat bij u past en maak het tuinontwerp helemaal eigen voor een optimaal resultaat.

Hebt u al helemaal zin in het veranderen van het tuindesign? Dan bent u bij Bricks and Stones aan het juiste adres. De ervaringen van Bricks and Stones met klanten die graag een eigen draai willen geven aan hun tuin, zetten wij in om iedereen een origineel tuinontwerp mee te geven. Kijk dus snel op de website voor meer informatie!

https://www.bricksandstones.nl/