Ace Magazine
Image default
Woning en Tuin

Teakhouten tuinmeubel, de juiste kwaliteit

Teakhouten tuinmeubels zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse tuinen en terrassen. De tropische hardhoutsoort doet het verassend goed in ons land en is dan ook erg gewild. Teakhouten tuinmeubels zijn te verkrijgen in diverse kwaliteiten, met ieder een eigen prijskaartje. Zo spreken de specialisten veelal over A-B en C kwaliteit teakhout. Welke teak bank heeft u voor ogen?

A-B of C kwaliteit teak?

Houten tuinbanken en meubels van A kwaliteit teak hout zijn het beste en het duurzaamst. Deze meubels bevatten nagenoeg geen spinthout, in tegenstelling tot B en C kwaliteit. Spinthout is het buitenste, jonge gedeelte van de teak boom en is een stuk zachter. De lichte stroken in het hout zijn kenmerkend maar worden door veel teak aanbieders chemisch verdoezeld. Zonde, want u betaald onnodig veel voor een inferieure kwaliteit.

Specialist voor teak tuinmeubels

De Teak Specialist heeft daarom gekozen voor een eigen import uit Indonesië. De uitstekende controle zorgt voor A kwaliteit producten. Daarnaast zijn alle teak meubels onbehandeld zodat de kwaliteit voor een ieder te beoordelen is. Kom eens langs in onze showroom in Naarden en bekijk alle teak meubels! Van lounge bank tot tuin set; ieder product is van A kwaliteit en uit voorraad leverbaar.

https://www.deteakspecialist.nl