Ace Magazine
Image default
Woning en Tuin

Maak je eigen muurstickers

Ben jij niet zo van de standaarden en is het voor jou onmogelijk om een keuze te maken uit de vele muurstickers uit het assortiment van Stickerparadijs? Geen zorgen, want wij bieden je de mogelijkheid om je eigen muursticker te laten maken. Je kunt ons laten weten wat voor muursticker jij wilt, zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen opstellen voor de muursticker van jouw dromen, volledig op maat gemaakt.

Wanneer kies je ervoor zelf je muursticker te ontwerpen?

Stickerparadijs heeft een online assortiment van honderden muurstickers. Het lijkt bijna onmogelijk dat je hier geen muursticker kunt vinden die bij je past, maar dit kan toch zeker gebeuren. Soms heb je een idee voor een muursticker in je hoofd en je kunt gewoonweg geen muursticker vinden die bij dit idee in de buurt komt. Bij Stickerparadijs is dat geen probleem. Je kunt bij ons ook gemakkelijk je eigen ontworpen muursticker laten maken. Zo weet je altijd zeker dat jij de muursticker krijgt die echt voor 100% bij jou past.

Een vrijblijvende offerte

In de webwinkel van Stickerparadijs zie je de prijzen van alle muurstickers staan. Wanneer je het formaat van de muursticker online aanpast, dan past de prijs zich hier ook direct op aan. Echter, dit is natuurlijk niet mogelijk wanneer je kiest voor een maatwerk muursticker naar je eigen ontwerp. Wil jij je eigen muursticker ontwerpen en deze door ons laten maken? Stuur ons dan jouw ontwerp met de nodige informatie erbij, zoals bijvoorbeeld de kleur en het gewenste formaat. Op basis daarvan kunnen wij je meer vertellen over de mogelijkheden en kunnen we je een offerte toesturen, op vrijblijvende basis natuurlijk.

Een ruime ervaring

Stickerparadijs heeft een zeer ruime ervaring in het maken van muurstickers en muurteksten. Hierdoor kunnen wij vrijwel ieder ontwerp maken en is niets ons vreemd. Het maken van een maatwerk muursticker is een leuke uitdaging en wij zetten ons er graag voor in om voor jou de muursticker te maken die jij graag wilt hebben. Uiteraard hoef je niet te twijfelen aan de kwaliteit. Wij maken alle muurstickers zelf, in ons eigen atelier, en werken hier uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit.

Neem contact met ons op

Wil jij je eigen muursticker laten maken en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Stickerparadijs. Wij staan voor je klaar om je te informeren, te adviseren en je meer te vertellen over onze mogelijkheden en kwaliteiten. Kortom, wij zijn je altijd graag van dienst.

http://www.stickerparadijs.nl