Ace Magazine
Image default
Woning en Tuin

Eiken vloer

Een eiken vloer (klik hier voor de website) is tegenwoordig ontzettend hip! Hoe komt het dat deze vloersoort nu zo populair is geworden? Trends komen en gaan, maar deze blijft al een tijdje zitten en wil maar niet verder gaan. Dat betekend dat we allemaal moeten gaan wennen aan de eiken vloeren trend. Daarom wil ik vandaag wat meer gaan uitweiden over een eiken vloer. Waarom is het populair en waarom doen zoveel mensen mee aan de trend? Dit wordt een kijkje in de trend van de eiken vloer, of beter gezegd: de robuuste houten vloeren trend.

De eiken vloer trend

Allereerst is iets wat steeds hipper werd het feit dat robuuste dingen in werden. De industriële onderdelen werden ontzettend hip. Denk bijvoorbeeld aan riool buizen verwerkt in een tafel of oude producten omgetoverd naar meubels. Ook werd de houten vloer populair. Laminaat is iets wat veel mensen al hadden. De houten kleuren zijn mooi, maar hout kan soms lastig zijn. Dit is vooral zo met jonge kinderen of huisdieren. Water kan bijvoorbeeld kringen veroorzaken en dit zijn allemaal dingen die wij niet willen. Toch is het tegenwoordig al lang niet meer zo dat hout onmogelijk is om mee om te gaan. Zo is het bijvoorbeeld zo dat er verschillende manieren zijn om dat probleem te ontwijken. Ook dit is een reden dat de populariteit van houten vloeren stijgt. Een eiken vloer is een van de meest gebruikelijke houten vloeren op dit moment. Veel mensen willen ze om ook de robuuste touch in het huis te krijgen. Ontzettend leuk, maar waar begin je? Waar moet je zijn om zoiets te regelen? 

Bax Houthandel

Een bedrijf wat hierbij goed zou kunnen helpen is Bax Houthandel. Zij zijn namelijk ervaren in het leggen en verkopen van verschillende vloeren. Vooral houten vloeren zijn populair bij de zaak. Daarom zijn ze ook zeer geschikt om mee te gaan in de trend die op dit moment rond gaat. Kortom, veel redenen om eens een poging te wagen. Wil je een eiken vloer? Probeer het gewoon! Uiteindelijk is het altijd belangrijk te doen wat goed voelt. Je hoeft trends niet te volgen omdat ze trends zijn. Maar je hoeft ze ook niet te ontwijken omdat het trends zijn!