Ace Magazine
Image default
Woning en Tuin

Draadlampen, de nieuwste trend voor de woning

Is het je al opgevallen dat de laatste tijd een nieuw soort lamp volop in de belangstelling staat. Het gaat om de zogenaamde draadlamp, een lamp die gemaakt is van draden en daardoor een open structuur krijgt. Doordat de draden gemakkelijk te buigen zijn vindt je veel soorten en formaten op de markt. Een assortiment wat ook nog steeds groter wordt. 

De lampen kunnen gemaakt zijn van metaal, plastic of draad. Hierdoor is er veel keuze in de materiaalsoort maar ook de kleuren van de lamp. Metalen lampen, vooral in koper of zilverkleurig uitgevoerd, lijken het meeste op industriële lampen. Door de open structuur komen ze echter veel minder massief over waardoor ze ook beter tot zijn recht komen in kleinere woonkamers. Er zijn echter ook lampen te koop die in de vorm doen denken aan oosterse lampen of art-deco. Met de draadlamp creëer je een sfeer in huis die tot nu toe onbekend was. Een lamp als echte blikvanger en in ieder interieur te integreren. 

Een mooie open lamp behoeft ook een fraaie lichtbron, die gezien mag worden. Omdat de gloeilamp langzaam maar zeker uit de winkels zal verdwijnen, moet je op zoek naar een goed alternatief. Hiervoor zijn er LED lampen ontwikkeld die de vorm hebben van de traditionele gloeilamp en voorzien zijn van een oplichtende gloeidraad. Eigenlijk een hele moderne retro uitvoering die de draadlamp nog mooier zal doen laten uitkomen. Doordat de draadlamp fraai is vormgegeven zal het schaduweffect op het plafond of de muren de sfeer versterken. 

De grootste, gevarieerde en steeds uitbreidende collectie kan je vinden op www.draadlampen.nl. Deze fraai vormgegeven webshop laat jou direct zien welke variaties je met de draadlamp kan verkrijgen. Bovendien verkopen ze ook de eerder genoemde LED gloeilampen zodat je direct de fraaiste lichtbron kan uitkiezen. Extra voordelig door de gratis bezorging aan huis en praktisch door de mogelijkheid om ook achteraf te kunnen betalen. Mocht je echter nog vragen hebben dan kan je deze telefonisch stellen via het gratis telefoonnummer 0800-5008. Of je bezoekt de eigen showroom van LichtXpert in Veenendaal, zodat je de draadlampen zelf kan aanschouwen. Grote kans dat je met een hele mooie draadlamp weer naar buiten gaat.

http://www.draadlampen.nl