Ace Magazine
Image default
Woning en Tuin

De dakdekker van de Bollensteek!

Bent u woonachtig in de Bollenstreek en op zoek naar een betrouwbare dakdekker? Maak dan eens kennis met dakdekkersbedrijf Kewodak. Al meer dan dertig jaar is Kewodak de specialist als het gaat om platte dakbedekking. Van renovatie, isolatie tot reparatie, bij deze dakdekker kunt rekenen op vakmanschap, waarbij aller werkzaamheden zijn voorzien van 10 jaar garantie.

Ook bij lekkage, snel paraat
Dakdekkersbedrijf Kewodak heeft een speciale service afdeling, genaamd Kewodak Service. Het team van specialisten in 24 uur per dag bereikbaar en beschikt over eigen wagenpark. Bij stormschade of lekkage zijn de vakmannen snel ter plaatse. Ook voor regulier, structureel onderhoud kunt u terecht bij Kewodak. Kewodak is in het bezit van het KOMO en VCA certificaat en is erkend door Dakmerk. 

Dakbedekking van de toekomst
Duurzaamheid speelt een grote rol als het gaat om wonen en leven. Kewodak biedt daarom duurzame dakbedekkingssoorten en slimme dakisolatie oplossingen. Wat dacht u van een goed geïsoleerd groen dak? Of een wit dak voorzien van zonnepanelen? Veelal zijn dergelijke daken voorzien van een soepele vergunningsaanvraag en zelfs subsidie mogelijkheden.
Voor meer informatie kunt u de websitel raadplegen en natuurlijk ook contact opnemen!

http://www.kewodak.nl/