Ace Magazine
Image default
Woning en Tuin

Bree’s New World: de voordelen van design meubelen

Als je unieke design meubelen in huis wilt halen van topkwaliteit met een tijdloos design, neem dan een kijkje bij Bree’s New World. De vraag naar design meubelen begint tegenwoordig steeds groter te worden, maar wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij design meubelen? Lees de onderstaande tekst goed door als je hier alles over wilt weten.

 

Bree’s New World meubelen

Bree’s New World is een populair bedrijf die sinds 1897 unieke en originele design meubelen verkoopt. Door deze meubelen aan te schaffen breng je een aparte uitstraling in je huis, aangezien elk eigentijds meubelstuk speciaal ontworpen is en een intrigerend ontwerp heeft. Wat nog meer opvalt aan de meubelen van Bree’s New World is dat ze van materialen zijn gemaakt van goed en stevig kwaliteit. Daarnaast kan je bij hierbij uitgaan van strakke ontwerpen en een moderne, chique uitstraling binnenshuis. Je kunt bij Bree’s New World terecht voor design tafels, design stoelen, design kasten en design banken van topkwaliteit die echte blikvangers zijn.

Wat zijn design meubelen?

Design meubelen zijn meubelen die zijn ontworpen door een individuele ontwerper, specifiek voor een bepaald persoon. Het ontwerp van de meubelen is hierbij vervaardigd door een gespecialiseerd bedrijf zoals Bree’s New World. Je kunt verder nog uitgaan dat design meubelen geproduceerd zijn met materialen van topkwaliteit. Ondanks het feit dat de kosten voor de aanschaf van design meubelen vrij hoog zijn, ga je jarenlang kunnen genieten van een duurzaam en tijdloos meubelstuk.

 

Waar koop je design meubelen?

Je kunt design meubelen vaak online kopen, maar je kunt ook terecht in een exclusieve woonwinkel die designstukken verkoopt. Design meubelen zijn in beperkte oplage te krijgen aangezien elk meubelstuk uniek is. Pas op met nagemaakte design meubels omdat je wel de hoofdprijs betaalt voor het meubelstuk, maar niet de juiste kwaliteit in handen krijgt. Heb je een beperkt budget, dan kan je kiezen voor het kopen van een replica. Deze design meubelen zijn haast niet te onderscheiden van de originele Bree’s New World meubelen.

 

De voordelen van design meubelen

Heb je besloten om te gaan investeren in Bree’s New World design meubelen voor je huis, dan kun je van een aantal voordelen profiteren. Je kunt ten eerste uitgaan dat design meubelen hun originele waarde beter kunnen behouden in vergelijking tot traditionele meubelstukken. Daar komt nog bij dat de kwaliteit en de afwerking van design meubelstukken meestal zeer goed is en dat goede design meubelen een waardevolle toevoeging zijn aan elk soort interieur of woonstijl. Je moet wel onthouden dat design meubelen niet goedkoop zijn en dat er veel nagemaakte versies op de markt zijn die amper van het origineel verschillen, maar toch een fortuin kosten.

 

Vraag om advies

Wil je design meubelen gaan kopen, dan maak je een verstandig besluit als je eerst het advies opzoekt van een woning expert met ervaring. Zo krijg je namelijk professioneel advies over de keuzemogelijkheden van Bree’s New World. Waardoor je altijd de juiste meubels kiest voor je woonsituatie, interieur en budget.

 

Gerelateerde artikelen

Vispring bedden, ervaar zelf de unieke kwaliteit

Legrand BTicino schakelmateriaal

Hoezo pallethout?