Betontegels voor de tuin bestellen bij Betondingen.nl

Betontegels voor de tuin bestellen bij Betondingen.nl

  • augustus 22, 2020
  • 0 comments

Betonspeciaalzaak Betondingen.nl verkoopt een grote en veelzijdige collectie betontegels voor de tuin. Op de website doet u direct tuin inspiratie op door de verrassende collectie betontegels in diverse stijlen en afmetingen. 

Staptegels in verschillende soorten en maten

Alle type tuintegels zijn van beton vervaardigd, zo ook de staptegels. Sommige staptegels kennen een mooie leisteen-look, wat voor een prachtig naturelle look zorgt. Ook zijn er ronde, tot zelfs 6-hoeks staptegels te bestellen.

Staptegels dienen als pad door een bodembedekkend gedeelte van de tuin, bijvoorbeeld tussen het gras, of grind, hier kunt u een (niet) geschakeld looppaadje maken door telkens een stapsteen te plaatsen. Ook staptegels moeten goed aangestampt worden en bij voorkeur op een egale ondergrond geplaatst worden. 

Betontegels voor de tuin kopen

Op de website van Betondingen.nl kunt u zowel vierkante als rechthoekige betontegels kopen. In klein formaat tot groot formaat. De betontegels kennen een dikte van 5 centimeter, wat voor een robuuste beleving zorgt. Doordat de tegels deze dikte kennen, zullen zij uiteindelijk minder snel verschuiven na het leggen.

Zorg er altijd voor dat u de ondergrond goed egaliseert. Tegels leggen is een specialisme wat u eigenlijk het beste door een hoveniersbedrijf kunt laten uitvoeren om tot het allerbeste resultaat te komen (tenzij u natuurlijk zelf handig bent). Het terras dient immers ook een lichte helling te kennen voor de afvoer van regenwater (zo niet, dan blijft het regenwater op het terras staan). Daarnaast dient de ondergrond goed aangestampt te zijn. 

 

https://www.betondingen.nl/betontegels/