Stoppen met roken op een aangename manier

Stoppen met roken op een aangename manier

  • oktober 13, 2020
  • 0 comments

Ben jij van plan om te gaan stoppen met roken, maar zie je zo op tegen dat proces? Stoppen met het roken van sigaretten kan ook erg lastig zijn, zelfs met de nodige hulpmiddelen die in iedere drogist verkrijgbaar zijn. Je zou kunnen overwegen om elektrisch te gaan roken, maar ook daar zitten nadelen aan verbonden. Bovendien blijkt dat helemaal niet zo gezond te zijn, als de mensen dachten. Een andere optie is het gebruik van nicotine pouches.

Bepaal de hoeveelheid nicotine

Nicotine pouches of nicotine zakjes, zijn kleine zakjes waar alleen nicotine in zit en geen tabak want dat mag niet. Samen met een smaakje die je zelf uit kan kiezen. Dit rook je niet, maar leg je in je mond, tussen je bovenlip en het tandvlees. Op deze manier loop je niet met een sigaret in je handen, hebben anderen geen last van je rook maar krijg je wel je dosis nicotine binnen. En doordat je zelf de intensiteit van de nicotine kan bepalen, is het heel makkelijk om steeds iets meer af te bouwen.

Verschillende smaken

De zakjes zijn verkrijgbaar in erg veel verschillende merken en smaken en dit zal ook alleen maar meer uitgebreid worden. Nicotine zakjes worden namelijk steeds populairder. Daarnaast is het vaak zo dat er van een bepaalde smaak meerdere versies zijn. De ene heeft een grote hoeveelheid nicotine, en de ander vrijwel niets. Door een favoriete smaak te kiezen raak je hieraan gewend, en kun je dus steeds wat minder nicotine gaan gebruiken. Uiteindelijk zal je helemaal niks meer nodig hebben, en mis je het vasthouden van een sigaret ook niet omdat je dit daarvoor ook al niet meer deed.

Zweedse Snus

Deze zakjes komen van de traditionele Zweedse Snus. Dit is nicotine met tabak, en daardoor verboden om te verkopen in Nederland. Omdat de nicotine zakjes alleen maar nicotine bevatten, mogen deze wel gewoon verkocht worden.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Snus