Ace Magazine
Image default
Winkelen

Kosten waterontharder Amfa4000

Wij, van 24Man, vinden dat de Amfa4000 de beste én goedkoopste oplossing tegen kalkaanslag is. Daarom ziet u hieronder alle mogelijkheden met betrekking tot de waterontharder Amfa4000. Wilt u weten wat kosten van de waterontharder zijn? Deze kunt u vinden onder het kopje ‘kosten en garantie’. Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Schroom dan niet en neem contact met 24Man op. Kwaliteit staat bij ons erg hoog in het vaandel. Wij streven dan ook naar 100% tevredenheid van onze klanten. Besteld u voor 23:00? Dan heeft u de waterontharder morgen al in huis!

24Man lost het mystery van kalk op

Kalkafzettingen zijn vaak niet direct zichtbaar: maar dat betekent niet dat het er dan niet is. Pas als de doorstroomsnelheid in bijvoorbeeld waterleidingsystemen sterk terugvalt of de leidingen geheel blokkeren, wordt men er pas bewust van. Vaak is het dan helaas al te laat. Daarnaast kost kalkaanslag wel 15 tot 70% meer energie. Chemisch ontkalken is hierbij, volgens ons, niet de juiste oplossing. Op deze manier trekt u op een chemische manier kalk aan het water. Deze chemicaliën zijn schadelijk voor gezondheid en milieu. Gelukkig hebben wij de Amfa4000. Deze waterontharder zorgt dat er een structuurverandering van de mineralen plaatsvindt. De calcium- en magnesiummoleculen hebben de eigenschap zicht onderling te verbinden. Door de Amfa verbreekt deze eigenschap door wijziging van de kristalstructuur.

Andere voordelen

Andere voordelen die de aanschaf van de waterontharder met zich meebrengen, zijn als volgt:

  • De Amfa4000 is milieuvriendelijk;
  • Hij is onderhoudsvrij;
  • Het breekt bestaande kalk geleidelijk af;
  • Het heeft geen filters en/of chemische toevoegingen.

Tot slot is het explosieveilig. Daardoor kan hij ook bij gasmeters gemonteerd worden. Het heeft een veiligheidsschild om schade aan zendapparatuur of elektronica te voorkomen.

https://www.waterontharder.com/nlk/