Ace Magazine
Image default
Verbouwen

Voor al uw tegelwerken, reken maar op Camee bvba

 

De ruimste keuze aan keramische tegels en natuursteen

Natuursteen, keramische tegels, groot of klein, geen enkele klus gaan ze bij Camee bvba uit de weg. De voorbije jaren voerden ze dan ook heel wat tegelwerken uit bij zowel particulieren als bedrijven. Een aantal referenties kunt u trouwens online vinden op camee.be, maar vraag gerust naar meer voorbeelden van tegelwerken. Uiteraard mag u rekenen op een ruime keuze aan badkamertegels. Het is immers uw project en bij Camee bvba werken ze dit op maat uit.

Bij Camee bvba kunt u rekenen op een persoonlijke service. Een ruime keuze aan badkamertegels hoeft niet te betekenen dat u door het bos de bomen niet meer ziet. De ervaren tegelzetters begeleiden u bij het kiezen en zorgen ervoor dat u de tegels van uw dromen selecteert.

Bij Camee bvba gaan ze een heel stuk verder dan enkel het plaatsen van uw badkamertegels en keramische tegels. Alles begint met een gesprek waarin de verwachtingen duidelijk naar voren komen. Vervolgens wordt de ruimte zorgvuldig opgemeten en wordt begonnen met het project. Afspraken zijn afspraken en die worden dan ook nagekomen. U mag rekenen op duidelijke afspraken en een stipte oplevering van uw tegelwerken.

 

Tegels, zorgvuldig geselecteerd in Italië

Bij Camee bvba trekken ze geregeld naar Italië om de tegels zelf te gaan kiezen. Zo kan u niet enkel rekenen op kwalitatieve tegels, maar ook op prachtexemplaren. Niet enkel de tegelwerken worden volgens de regels van de kunst uitgevoerd, ook de tegels zelf worden kwalitatief vervaardigd. Daar staan de vaklui van Camee bvba garant voor.

Heeft u een totaalproject in gedachten en bent u op zoek naar een betaalbare, maar vakkundige specialist in tegelwerken? Informeer vandaag nog bij Camee bvba. U mag rekenen op heel wat expertise in het plaatsen van vloer-, wand-, terras- of andere tegels. Daarbovenop wordt u persoonlijk begeleid van a tot z. Zo weet u meteen waarom heel wat klanten steeds voor Camee bvba kiezen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

https://www.camee.be/nl/totaalconcepten/tegelwerken/