Ace Magazine
Image default
Verbouwen

Levenslang woonplezier in uw eigen woonomgeving

Bij House of Lo denken we met elke woningbouw vraag van gemeenten, projectontwikkelaars en particulieren klanten mee. Er is geregeld vraag naar de levensloopbestendige woning. De levensloopbestendige woning is precies de juiste uitvoering voor de vraag. Wanneer men tijdig kiest voor een de levensloopbestendige woning, dan is men verzekerd dat met het verstrijken van de tijd men zich geen zorgen hoeft te maken over de woning en de omgeving. De levensloopbestendige woning is van alle gemakken voorzien, zeker wanneer u minder mobiel dreigt te worden. Hoe fijn is het om ouder te worden in de eigen omgeving?

Kenmerken van een levensloopbestendige woning

De levensloopbestendige woning kenmerkt zich doordat de slaapkamer en de badkamer ook op de begane grond zit. Door de drempels te verlagen, de keuken, en douche toegankelijk te maken heeft u een woning waar u jarenlang in kunt wonen. Uw wensen staan centraal in dit woning type. Heeft u extra steunbalken nodig, een traplift of andere persoonlijke vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat de woning niet alleen praktisch ingesteld is maar ook dat de woning er prachtig uit ziet. Zo maken we van de levensloopbestendige woning een echte parel, zowel aan de binnenkant als de buitenkant!

Alles over prefab

Wilt u meer informatie over de prefab bouwmethode? Neem dan contact met een van onze experts op. Wij vertellen u in een kennismakingsgesprek hoe het proces verloopt. Wanneer u een prefab woning wilt laten bouwen bent u bij House of Lo precies goed. Bij House of Lo bouwen we al jarenlang nieuwbouw prefab woningen. We hebben een divers assortiment woningen. Vertel ons uw wensen, dan hoort u van ons onze expertise en mogelijkheden. Neem vandaag nog contact op en plan een kennismakingsgesprek met ons in.  Via onze website ziet u de vele woningen die wij reeds gerealiseerd hebben.