Ace Magazine
Image default
Verbouwen

Laat je nieuwe PVC ramen plaatsen door een echte vakman

Denk je erover na om je oude ramen te laten vervangen door nieuwe PVC ramen? Dat is een verstandige keuze want met isolerende PVC ramen kan je heel wat besparen op je energiefactuur. Hebben de reeds talrijke voordelen je kunnen overtuigen maar zie je op tegen de plaatsing van je nieuwe ramen? Dan hoef je uw echt geen zorgen te maken: laat je ramen en deuren gewoon door een specialist plaatsen, dan ben je zeker dat alles van een leien dakje verloopt en hoef je zelf nauwelijks enige voorbereidingen te treffen voor de uitvoering van de werken.

Welke ramen moet ik plaatsen?

De belangrijkste beslissing die jij moet nemen is kiezen welke ramen het best passen in jouw woning. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn is het wel noodzakelijk om je goed te informeren. Valt jouw keuze op PVC ramen dan kan je van heel wat voordelen genieten. Om maar enkele voordelen op te noemen: duurzaamheid, onderhoudsvriendelijk en een extreem goede thermische en akoestische isolatie zijn enkele troeven van kunststof ramen. Eens je de juiste keuze gemaakt hebt over het materiaal moet je natuurlijk ook beslissen over het design, raamtype,de kleur en welke afwerking die je wenst voor je nieuwe ramen. Dit is geen makkelijke keuze want bij kunstsof kozijnen zijn de mogelijkheden bijna eindeloos.

Kies een ervaren plaatser voor de installatie van je nieuwe ramen

Als je de werken laat uitvoeren door Novorama ben je zeker van een vakkundige, correcte plaatsing binnen de afgesproken termijnen. Wij beschikken namelijk over een team van ervaren vaklui die onder supervisie van onze zaakvoerder enkel topwerk afleveren. Hoe wij zulke resultaten bekomen? Na elke plaatsing voeren wij steeds een doorgedreven kwaliteitscontrole uit zodat alles altijd tot in de puntjes afgewerkt is. Je geniet trouwens ook van onze uitgebreide garantie en je kan altijd beroep doen op onze eigen dienst na verkoop.

Welke voorbereiding voor de plaatsing van je PVC ramen

Wanneer je uw ramen en deuren laat vervangen komt er geen metselwerk bij kijken. Slijp en kapwerken beperken we steeds tot het minimum. Als de opmeting correct is gebeurt heb je steeds voldoende speling om het raam zonder problemen correct te plaatsen. Ook het behang en schilderwerk rond uw ramen laten wij steeds mooi intact. Het kan echter wel gebeuren dat er tijdens het plaatsen van uw nieuwe ramen wat stof naar binnen waait. Daarom best de meubels afdekken in de ruimtes waar er ramen en deuren vervangen worden. Na de werken wordt alles grondig gestofzuigd zodat wij de werf steeds proper achter laten.

Heb jij ook interesse om je ramen te laten vervangen? Neem dan snel contact op met Novorama en ontvang een gratis offerte op maat.

http://novorama.be/